Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Voormalig assistent Weinstein klapt uit de school: 'Ik moest zijn sperma opruimen'

Sandeep Rehal, de oud-assistent van de gevallen Hollywoodbons Harvey Weinstein, klaagt haar oude baas, The Weinstein Company én het management van het bedrijf aan.

| Martine Schut

Ze is door Weinstein als een voetveeg behandeld, vindt ze, en doet nu een boekje open over al het vuile werk dat zij moest opknappen.

Lees ook
Van misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein naar kliniek vertrokken

Spuit voor erectiestoornis
In een uitgebreid juridisch document op Page Six wordt expliciet ingegaan op de klusjes die Sandeep moest klaren. Zo moest ze zijn gebruikte condooms opruimen, zijn injecties tegen erectiestoornissen bewaren in haar bureaulade, sperma van zijn kantoorbank afvegen nadat hij daar sex had gehad en schoon ondergoed voor hem neerleggen.

Betast
Zelf werd Sandeep naar verluidt ook betast door de producent.Wanneer ze in de auto zaten, ging hij met zijn hand tussen haar benen. Ook werd ze vaak gekleineerd door Weinstein, zo vertelt Sandeep. “Hij maakte mij duidelijk dat hij de macht had en dat ik niets voorstelde.” Weinstein bepaalde of ze zou slagen in de industrie.

‘Niets van waar’
Het is niet bekend wat de exacte eis aan schadevergoeding van de voormalig assistent van Weinstein is, maar de woordvoerder van haar oude baas ontkent de aantijgingen. Volgens hem zullen zijn advocaten aantonen dat deze beschuldigingen niet waar zijn.

VIDEO'S | NIEUWS | #METOO

Bron: Page Six | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser