Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Actrice Marit van Bohemen (46) uit rechtbank verwijderd tijdens Holleeder-proces

Actrice Marit van Bohemen is gisteren uit de rechtbank in Amsterdam gezet waar zij het Holleeder-proces volgde. De actrice maakte er geluidsopnamen van de stem van Holleeders zus Sonja en dat is niet toegestaan.

| Justine Wouterson

“Ik was me van geen kwaad bewust”, reageert ze in het AD.

Lees ook
Sonja Holleeder over broer Willem in rechtszaal: ‘U hebt echt geen idee hoe hij is’

Zesdelige serie
Van Bohemen speelt de zus van Willem Holleeder in een zesdelige dramaserie die RTL laat maken op basis van de bestseller Judas, die is geschreven door Astrid Holleeder, zijn andere zus. RTL meldt dat het een zesdelige serie wordt op Videoland.

‘Wist ik veel dat dat niet mag’
“Ik was naar de rechtbank – een plek waar ik echt nog nooit ben geweest – gegaan om me te verdiepen in de stem en het Amsterdamse accent van Sonja Holleeder. Dit ter voorbereiding van mijn rol. Toen ik daar zat besloot ik een kort stukje op te nemen met mijn gsm. Wist ik veel dat dat niet mag in een rechtbank”, aldus Marit. “Ik werd vrijwel direct aangesproken door een rechtbankmedewerkster. Die vertelde mij dat wat ik had gedaan ten strengste verboden is.” Volgens Marit is de opname direct gewist.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser