Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Jennifer Lawrence wordt hemel in geprezen bij BAFTA-awards, maar dít is haar reactie

Jennifer Lawrence wordt hemel in geprezen bij BAFTA-awards, maar dít is haar reactie

De belangrijkste Britse filmprijzen zijn gisteren weer uitgereikt tijdens de BAFTA Awards. Veelbesproken zijn natuurlijk de winnaars, maar óók een klein relletje is onderwerp van gesprek. 

| Merel Boudrie

Het zal ook eens niet. Dit keer een relletje rondom Jennifer Lawrence, welteverstaan.

Lees ook
Jennifer Lawrence vertelt in ‘Vogue’ over gevolgen lekken naaktfoto’s

Verrukkelijk

De actrice had de eer om de eerste award uit te reiken en werd aangekondigd door collega Joanna Lumley: “Hoe kunnen we de avond beter starten dan met de knapste actrice op deze planeet? Hier is de verrukkelijke Jennifer Lawrence.” Niets minder dan lof dus, maar dít was Lawrences reactie:

 

Watte?

“Hi, dat was een beetje teveel, maar bedankt Joanna”, zegt ze droog. En dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Activiste

Dit was niet het enige nieuws over de actrice vandaag: zo maakte ze bekend haar acteerwerk voor een jaar stil te leggen, omdat ze zich fulltime wil bezighouden als activiste. “Ik wil meer jonge mensen aansporen om zich politiek te engageren”, zegt ze tegen Entertainment Tonight. “Ik ben voor vrouwenrechten en gelijk loon tussen man en vrouw.” Volgens Lawrence is de de plaats van de vrouw in de revolutie.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Metro UK | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser