Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.lab

Deze vernieuwende gel van Neoderma gaat huidveroudering tegen en jíj kan 'm gratis testen

Deze vernieuwende gel van Neoderma gaat huidveroudering tegen en jíj kan 'm gratis testen

Je wil huidveroudering tegengaan, maar voor je je door het aanbod anti-aging crèmes hebt gewurmd, zijn je rimpels alweer vermenigvuldigd. Herkenbaar? LINDA.lab heeft de oplossing: test gratis (!) de ‘Youth Infuser’ van Neoderma.

Weet je meteen of het de aankoop waard is en kan je zoekactie gestaakt worden.

Neoderma

Neoderma heeft al 27 jaar ervaring in het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten, maar maakte een totaal vernieuwde start in december vorig jaar. Het merk kijkt sindsdien verder dan de gebruikelijke probleemoplossingen en past dan ook de allernieuwste (software)technieken toe om mensen met huidzorgen te kunnen helpen.

Uitzondering in de huidzorgwereld

Daarnaast is Neoderma voor alle huidtypen geschikt door (onder andere) geen allergene geurstoffen, synthetische verfstoffen en parabenen te gebruiken. Het merk valt met zijn techniek zelfs onder de normen voor de medicijnindustrie en daarmee is Neoderma in de wereld van de huidzorg een uitzondering. Daar komt nog bovenop dat de producten dierproefvrij getest worden. Zo smeer je de gels en crèmes toch net even wat geruster op je gezicht.

LINDA.lab

En dat geruste gevoel komt goed van pas, want jíj kunt binnenkort – met 9 andere LINDAnieuws-lezers – de Blue Blood Gel van Neoderma t.w.v. €62,56 uit gaan testen. Helaas wil de naam niet zeggen dat je hiermee het blauwe bloed uit Máxima’s prachtige genen in huis haalt. Wel verbetert deze Youth Infuser het vermogen van de huid om zich te verdedigen tegen tekenen van veroudering. De huid gaat er daardoor gladder, steviger en veerkrachtiger uitzien terwijl rimpels minder zichtbaar lijken.

Testen maar

Zie jij die gratis huidverjonging wel zitten? Of ben je nog sceptisch en wil je met eigen ogen zien of het product écht werkt? Schrijf je dan nu in voor LINDA.lab en ontvang volgende week een mail met een oproep om deze vernieuwende gel uit te proberen. Daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel en het smeren kan beginnen.

SNACKS | OPROEP | LINDA.LAB | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Neoderma | Foto: Neoderma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

ingrid Buddingingrid Budding

Mijn huid is aan het verouderen daarom zou ik graag deze Gel uit proberen.

jen bakkerjen bakker

Heel graag. Mijn huid wordt ouder, alles is welkom....

Humarah AhmedHumarah Ahmed

Helaas heb ik de producten nog altijd niet mogen ontvangen, terwijl ik wel uitgekozen was!

Diana HamelijnckDiana Hamelijnck

Mooi!En heel graag.Ouder worden vind ik niet erg, maar de huidproblemen die dit met zich mee brengt heb ik toch liever niet.. Dus ja deze wil ik graag proberen.. groetjes.

Sofie LecleeSofie Leclee

Dierenproefvrij, hier gaan we voor!

Ingrid HendriksIngrid Hendriks

Ik ben al ingeschreven voor Linda.Lab;ik test de gel heel graag uit.

Mariët MeijerMariët Meijer

Ik zou dit heel graag willen testen! Ben benieuwd!! Xxx

jen bakkerjen bakker

Beste Linda, wat zou ik hier aan graag mee doen en het mogen testen, heerlijk!!Mvg. Jen.

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Lees dit ook even

Please update your browser