Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Mama is Ziek

Liv (7) vlogt over haar moeder met borstkanker: ‘Ze krijgt chemo, omdat ze ziek is’

De zevenjarige Liv vlogt voor LINDA.tv over haar moeder Anouk (37), die borstkanker heeft. In de serie ‘Mama is ziek’ laat ze zien wat ze meemaakt.

| Erik van Dam

Vandaag gaat Liv mee naar het ziekenhuis als haar moeder chemotherapie krijgt.

Kamer

In deze aflevering laat Liv haar kamer zien, met al haar mooie spullen en haar heerlijke bed. Daarna gaat ze met haar moeder mee. Anouk had Liv namelijk gevraagd of ze wilde zien wat mama doet op vrijdag, als ze naar het ziekenhuis gaat.

Dokter worden

En dat wilde Liv. “Ze vindt het ziekenhuis interessant. Ze wilde ook altijd graag dokter worden. Ik weet niet of ze dat nog steeds wil”, zegt Anouk, die wel denkt dat het een vermoeiende dag zal zijn voor Liv. Die wacht tot de behandeling van haar moeder erop zit. Ze speelt en spelletje en gaat daarna bij Anouk zitten om de tijd samen door te komen.

Flexibel

Anouk probeert haar dochter zoveel mogelijk uit te leggen wat zich afspeelt. “Als ze vragen hebben, geef ik daar antwoord op. Ik leg goed uit dat ik er niet aan overlijd. Iedereen zegt tegen me: kinderen zijn zo flexibel, die vergeten het wel. Dat komt wel goed”, zegt Anouk.

Lees ook

Anouk heeft borstkanker en daar volgt haar dochter over: ‘Het is een uitlaatklep’

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | MAMA IS ZIEK

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser