Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Dr. Dreamy

Vier Nationale Dokters Dag met deze drie knappe Dr. Dreamy's

Vier Nationale Dokters Dag met deze drie knappe Dr. Dreamy's

Het is vandaag Nationale Dokters Dag en hoe kun je daar beter van genieten dan door het kijken naar drie knappe artsen?

| Jorieke van Noorloos

Kan inderdaad niet beter, dat dachten wij ook.

Lees ook
Dokter verkleedt zich als Chewbacca om patiënt (15) héél goed nieuws te brengen

Versiertruc

Frodo vertelt dat een cliënt een keer zo naar hem zat te kijken dat het er vanaf droop dat ze hem aan het inpakken was. Maar helaas voor haar: “Ik ben zo met m’n vak bezig, dat ik daar eigenlijk geen oog voor heb”, aldus Frodo. Balen dus voor iedereen die na het zien van de video tóch ineens wel wat rimpeltjes weg wilde laten halen.

Dokter én artiest

Pim is arts in opleiding en bezig zich te specialiseren tot traumachirurg. Hij vertelt LINDA.tv over de vertrouwensband die hij met patiënten opbouwt, maar ook over zijn leven buíten het ziekenhuis: “Ik ben ook te boeken als artiest.” En Pim is niet te beroerd om ons een voorproefje te geven. Kijk naar aflevering twee van Dr. Dreamy: van arts tot leuke vent.

Lekker sjansen

Toen chirurg Jelle stage liep, had hij te maken met een patiënt die wel interesse in hem had. Haar vriend zat overigens gewoon naast haar. “Ik kwam hem later tegen in het ziekenhuis en hij zei: ‘Wat maak je me nou, joh. Je liep weg en m’n vriendin zei gewoon: goh, wat een leuke dokter.'” Jelle heeft zelf trouwens ook gewoon een vriendin, die niet in de zorg werkt. “Ik vind het juist fijn als ik thuiskom, dat het dan over iets anders kan gaan.” Dat snappen we, aangezien hij vertelt dat werkweken van vijftig uur ‘rustig’ te noemen zijn…

VIDEO'S | NIEUWS | LIJSTJE VAN DE DAG | DR. DREAMY

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser