Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.loves vrouwen

YouTube viert Internationale Vrouwendag en deelt backstagevideo LINDA.meiden

Het is vandaag Internationale Vrouwendag en om dat te vieren zet YouTube de backstagevideo van de nieuwe LINDA.meiden de hele dag in de schijnwerpers.

| Stephanie Kersbergen

Op de homepage van YouTube welteverstaan. Vinden we leuk.

Lees ook
Honderd extra vrouwelijke hoogleraren aangesteld op Nederlandse universiteiten

In je beeldscherm

YouTube pusht het bericht op social media waardoor onze backstagevideo zomaar ineens in je beeldscherm voorbij kan komen. Zo kan hij ook op de homepage van YouTube voorbij komen. Zie je helemaal niets? Dat kan ook kloppen. Door het algoritme komt de video helaas niet bij iedereen naar boven.

Dromen

Op Internationale Vrouwendag wordt er aandacht besteed aan vrouwenthema’s als economische zelfstandigheid en emancipatie. Op de cover van de nieuwe LINDA.meiden ‘ALS EEN BAAS’ staan Xelly Cabau van Kasbergen, Nina Pierson en Teske de Schepper: alledrie succesvolle ondernemers. In de backstagevideo van de shoot vertellen ze aan hoofdredacteur Yara Michels over wat vroeger hun dromen waren, of ze trots zijn op zichzelf én geven ze tips voor toekomstige ondernemers.

Danny en Nina

In de nieuwe LINDA.meiden staat ook een interview met Danny Froger en Nina Pierson, die het hebben over ondernemen, hun vaders, de dood en vreemdgaan. Naast dit interview staat er in het blad ook nog een interview met een 24-jarige madam: “Ik begon op mijn 23ste mijn eigen escortbedrijf.” Én de keerzijde van hard werken komt aan bod, burn-outs worden besproken.

VIDEO'S | BACKSTAGE | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | ALLES OVER LINDA. | LINDA.MEIDEN 21 ALS EEN BAAS | LINDA.LOVES VROUWEN

Bron: LINDA.meiden 21 ALS EEN BAAS | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.loves vrouwen

Lees dit ook even

Please update your browser