Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Acteur Jaden Smith bevestigt liefdesrelatie met Tyler, The Creator

Acteur Jaden Smith bevestigt liefdesrelatie met Tyler, The Creator

Jaden Smith heeft het afgelopen weekend bevestigd dat hij een relatie heeft met rapper Tyler The Creator. De twintigjarige zoon van Will Smith en Jada Pinkett-Smith deed dat in een radio-interview, melden Amerikaanse media.

| Anna Botic

“Ik zei een tijdje geleden dat Tyler, The Creator mijn vriend is, en dat is zo. Dan weten jullie dat”, zei hij.

Jaden Smith

Met deze bevestiging lijkt er een einde te zijn gekomen aan de onduidelijkheid over zijn geaardheid. De jonge Smith kondigde zijn relatie vorige week eigenlijk ook al aan. Dit deed hij door in een post op social media terug te komen op een uitspraak die hij tijdens een concert had gedaan. Hij vertelde zijn fans toen al uitvoerig over zijn liefdesleven: “Tyler is de beste vriend in de hele wereld en ik hou zo fucking veel van hem”, zei hij toen. “Tyler wil het niet zeggen, maar ik moet het vertellen: Tyler is mijn motherfucking vriendje,” aldus Smith. Velen wisten toen niet zeker of het om een grap ging.

Lees ook
Collin Martin (23) komt uit de kast en is nu enige homoseksuele voetballer in VS

Geaardheid

Veel mensen twijfelen al een tijdje aan de geaardheid van de acteur. Dit omdat hij zich met zijn kledingkeuze en uitspraken steeds vaker neerzette als ‘genderqueer‘, ofwel genderneutraal. Smith had hiervoor een relatie met model Sarah Snyder. Over zijn huidige liefde Tyler gaan al langere tijd geruchten rond. De songteksten van zijn album Flower Boy gaven volgens velen al genoeg bewijs dat hij op mannen valt.

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser