Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Lekker kijken

Dat wordt zwijmelen: 'Ik Vertrek' krijgt een grote kerstspecial

Dat wordt zwijmelen: 'Ik Vertrek' krijgt een grote kerstspecial

De meeste mensen vieren kerst met familie of vrienden, maar als je in het buitenland woont is dat niet altijd makkelijk. Het tv-programma ‘Ik Vertrek’ (AVROTROS) krijgt dit jaar daarom een kerstspecial.

| Elisa Heisen

Dat wordt bijna net zo hard zwijmelen als bij All You Need Is Love.

Verrassing

De kerstspecial bestaat uit twee afleveringen waarin vier emigranten de verrassing van hun leven krijgen. Ze maken zich op voor de feestdagen, maar weten niet dat hun familie uit Nederland ondertussen al naar hen onderweg is. De emigranten zijn oude bekenden van het programma: ze kwamen al voor in eerdere afleveringen.

Lees ook
Vreemdgaan, concurrentie en ellende op Zweedse ranch in ‘Ik Vertrek’: ‘Niet één, maar twee messen in mijn rug’

Twee afleveringen

In de eerste aflevering wordt de familie De Best – Zuidervaart, die een gastenverblijf heeft in Frankrijk, verrast en krijgen Theo en Jolanda (foto), die samen een pannenkoekenbar hebben in Gambia, bezoek uit Nederland. In de tweede aflevering is het aan Hans en Karin, die een mini-golfbaan hebben op Bonaire, om emotioneel te worden en krijgen Wilco, Nollie en Jytte de Lange, die in Zweden een boerderij hebben, familiebezoek.

De twee afleveringen worden uitgezonden op zaterdag 22 december (21.55 uur) en zaterdag 29 december (22.05 uur) op NPO 1.

Karin en Hans op Bonaire:

ik vertrek hans karin bonaire

NIEUWS | TV | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: AVROTROS | Foto: AVROTROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser