Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Kijken, kijken, kijken

Acteur Marcel Musters vraagt ultiem cadeau van 'zus' Lies Visschedijk

Acteur Marcel Musters vraagt ultiem cadeau van 'zus' Lies Visschedijk

Hoe ver ga je voor de dromen van je broer of zus? In het theaterstuk ‘Buik’ worstelt Lies Visschedijk met die vraag nadat haar broer (Marcel Musters) haar vraagt draagmoeder te worden.

| Marlie van Zoggel

“Maar zus, luister nou. Als ik een nier nodig zou hebben, zou je die toch ook geven?”

Drieluik

Buik is de de derde voorstelling van een drieluik over man-vrouwrelaties. In de eerdere voorstellingen speelden Lies Visschedijk (bekend als Soof in de gelijknamige serie) en Marcel Musters (Johan in de televisieserie De Familie Kruys) respectievelijk een echtpaar met een open relatie en twee vreemden van elkaar. Dit keer zijn ze broer en zus.

Draagmoeder

De familiebanden komen onder druk te staan wanneer Bob (Musters) zijn zus Marit (Visschedijk) meevraagt naar Texel. Eenmaal in het vakantiehuisje aangekomen, blijkt dat ze daar zijn om een bijzondere reden. Bob wil zijn zus namelijk vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend, maar of Marit daar nou zo op zit te wachten…

Aaf Brandt Corstius

De teksten zijn net als de vorige twee keer geschreven door Aaf Brandt Corstius. Buik is nog tot 15 december te zien in theaters in het hele land. De speellijst vind je hier.

Lees ook
Lies Visschedijk is weer vrijgezel: ‘Het is kut met peren’

SNACKS | THEATER | KIJKEN, KIJKEN, KIJKEN | LEKKER KIJKEN

Bron: LINDA.nieuws | Foto: Mug met de gouden tand

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Kijken, kijken, kijken

Lees dit ook even

Please update your browser