Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

entertainment

Zó ziet het monster uit 'Bird Box' - dat uit de film geknipt is - eruit

Zó ziet het monster uit 'Bird Box' - dat uit de film geknipt is - eruit

In de populaire, maar bekritiseerde, Netflix-film ‘Bird Box’ is het van levensbelang het ronddwalende monster niet aan te kijken. Iedereen die dat wel doet, doodt zichzelf. De kijker krijgt de mysterieuze entiteit al die tijd niet te zien.

| Verena Verhoeven

Maar mocht je nieuwsgierigheid net zo groot zijn als die van ons: scroll dan vooral verder.

Het monster in ‘Bird Box’

Make-up artist en oscarwinnaar Howard Berger kreeg de eer om de aanstichter van al het leed in Bird Box te creëren. Dan is het natuurlijk een flinke tegenvaller wanneer je creatie de uiteindelijke film niet bereikt. Dat vond Berger ook. In een Instagrampost liet hij alsnog het eindresultaat zien met daarbij de tekst: ‘Het is altijd een beetje teleurstellend als iets waar je zoveel moeite in steekt, eruit geknipt wordt. Maar ik snap het en er moet altijd gedaan worden wat het beste is voor de film.’

Lees ook
Netflix waarschuwt voor gevaarlijke ‘Bird Box Challenge’: ‘Verwond jezelf alsjeblieft niet’

Tegenvaller

Berger heeft het bericht inmiddels verwijderd, maar anderen hadden het al snel overgenomen en opnieuw geplaatst. Zo kunnen liefhebbers spiekend door hun blinddoek alsnog het monster aanschouwen. Maar of dat nou zo’n slim idee is… Veel kijkers zijn het eens met de eindmontage en vinden het zonde dat ze het monster nu alsnog gezien hebben. ‘Ik ben blij dat het er niet in zat. Het is niet eng of wat dan ook’, is een van de commentaren op Twitter. En iemand anders zegt: ‘Het ziet er niet uit als iets dat ervoor zorgt dat je jezelf wil doden.’ Wij zouden ‘m toch niet graag aan ons bed willen hebben, maar oordeel vooral zelf.

Kun je bovenstaand beeld niet zien? Kijk dan hier.

SNACKS | BEKEND | ENTERTAINMENT | LEKKER KIJKEN

Bron: Metro UK | Foto: Netflix

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer entertainment

Lees dit ook even

Please update your browser