Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

oproep

Geef je nú als de wiedeweer op voor een nieuw seizoen 'Mini Home Make-Over'

Geef je nú als de wiedeweer op voor een nieuw seizoen 'Mini Home Make-Over'

We willen niet te negatief doen nu de zon schijnt, maar de donkere najaarsdagen komen sneller dan gedacht. Kan jouw huis wel wat verlichting gebruiken? Lees dan snel verder.

| Eline van der Haar

LINDA.tv start binnenkort met de opnames van een nieuw seizoen Mini Home Make-Over en is daarvoor op zoek naar jou.

Lees ook
Laat je dierbaren jouw bruidsjurk uitzoeken in een nieuw LINDA.tv-programma

Zo gepiept

Voor een make-over heb je heus niet bakken met geld nodig. Stylist Suus en kluskoning Lorenzo laten zien hoe je dit aanpakt met… licht.

Meld je snel aan

Dus: is jouw woonkamer, badkamer of dakterras (inderdaad, naar deze specifieke ruimtes zijn we op zoek) toe aan verandering, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Mail dan snel naar LINDA.tv waarom je hulp nodig hebt en stuur vooral zo veel mogelijk foto’s mee. We zijn op zoek naar vrouwen tussen de 30 en 45 jaar, die weten hoe ze met (mobiele) apps om moeten gaan.

SNACKS | OPROEP | ALLES OVER LINDA.

Foto: LINDA.wonen, Hans van Brakel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

jeanieke klaverenjeanieke klaveren

Ik ben 47 en vast met mijn Linda te oud maar mijn drie pubers gillen dat deze bad kamer echt niet meer kan want pff de wasbak word al helemaal crackelee en het bad kan niet meer de voegen springen spontaan dus help Linda een noodgeval volgens onze dochters van 19 en 16

Jolanda FransenJolanda Fransen

Dat zou ik super leuk vinden

Meer oproep

Lees dit ook even

Please update your browser