Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

Linda de Mol voor 't eerst in vijftien jaar niet op LINDA.-cover

Linda de Mol voor 't eerst in vijftien jaar niet op LINDA.-cover

Vorige week maakten we al bekend dat Michelle Obama met een exclusief interview in de volgende LINDA. staat. We vertelden toen nog niet alles: Michelle siert namelijk ook de cover.

| Tim van Erp

En daarmee is het de eerste keer in vijftien jaar LINDA. dat Linda de Mol niet zelf op de voorkant staat. Het resultaat zie je hierboven.

Eerste LINDA. zonder Linda…

Op de specials LINDA.meiden, LINDA.man en L’HOMO. na, staat Linda op elke cover – ook die van LINDA.mode en LINDA.wonen. Niet altijd in haar eentje, maar ze is wel altijd present. Nu doet ze een stap opzij, voor een heel bijzonder iemand. Wie had ooit kunnen bevroeden dat of all people Michelle Obama op de allereerste LINDA. zonder Linda zou staan?

…maar wél een editorial

Linda zelf – tot enkele maanden geleden dan – niet. Aan LINDAnieuws vertelt ze dat ze het ‘geweldig’ vindt dat Michelle ons covermodel is: “Zo’n grote naam, jeetje. In mijn editorial in het blad vertel ik waarom ik haar zo inspirerend vind.” Het editorial neemt Linda traditiegetrouw dus wel voor haar rekening.

Lees ook
Antoinnette interviewde Michelle Obama, maar over één ding mocht ze het echt niet hebben

‘Ik kon écht niet’

Waarom Linda voor het eerst in vijftien jaar een stap opzij zet? “Om heel eerlijk te zijn: het kwam ook een beetje zo uit”, lacht ze. “Het was eigenlijk de bedoeling dat ik Michelle zou interviewen en samen met haar op de cover zou gaan, zoals we deden bij George Clooney en Prinses Mabel. Maar op de data waarop Michelle beschikbaar was en wij naar New York moesten komen, kon ik écht niet. Ik had draaidagen voor April, May & June, en met zo’n reis naar de VS erbij zou ik drie dagen weg zijn – dat kan gewoon niet, want dan loopt een hele productie flinke vertraging op.”

Tweede samenwerking

Voor de cover van het nummer heeft Michelle zelf een foto voor LINDA. uitgekozen, uit een recente shoot die ze met haar lievelingsfotograaf Miller Mobley had. Die foto heeft zij exclusief aan LINDA. ter beschikking gesteld. Uit dezelfde sessie is haar boekcover voortgekomen. Mobley is geen onbekende van Michelle en Barack. Hij fotografeerde hen al eerder: in 2014 portretteerde hij het presidentiële koppel voor het Amerikaanse Parade Magazine. Voor de cover van Michelles memoires, Becoming, had hij haar dus opnieuw voor zijn lens.

Wereldsterren

Mobley legde overigens meer bekendheden van formaat vast op de gevoelige plaat. Een greep uit de vele namen: Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Tina Fey, Al Pacino, Lupita Nyong’o en Tom Hanks.

Lees ook
Overtuigexpert Pacelle over Michelle Obama: ‘Haar overtuigingskracht is sympathiek, sterk én cool’

Blijf LINDAnieuws volgen, want de komende weken staan wij in het teken van Michelle Mania. Exclusieve interviews, foto’s en veel meer.

NIEUWS | LINDA DE MOL | ALLES OVER LINDA. | MICHELLE MANIA | LINDA. 173 MICHELLE OBAMA

Bron: LINDAnieuws | Foto: Miller Mobley

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Please update your browser