Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Yara Michels gaat (misschien wel met jou?) naar Parijs voor Michelle Obama: 'Iedereen wil dit'

Yara Michels gaat (misschien wel met jou?) naar Parijs voor Michelle Obama: 'Iedereen wil dit'

UPDATE: wegens het overlijden van oud-president George H. W. Bush gaat deze reis niet door. Michelle Obama zal op 5 december aanwezig zijn bij zijn begrafenis.

| Erik van Dam

Eerder spraken wij LINDA.meiden hoofdredacteur Yara Michel over de geplande ontmoeting met Michelle Obama.

Inspirerend

Dat LINDA.meiden van de partij is bij de workshop, is geen toeval. Net als met het grote Michelle-interview in LINDA.173 ging ook hier een lange periode van voorbereiding aan vooraf. “We moesten een best wel uitgebreide pitch doen, en aangeven waarom het juist voor LINDA.meiden goed was om hierbij aanwezig te zijn”, vertelt Yara. “In onze pitch gaven we aan dat Michelle jonge vrouwen laat zien hoe ze hun leven in kunnen richten, zonder te zeggen ‘en zo moet het’. Dat is iets wat wij ook graag doen. We legden ook uit dat we een verkiezing uit zouden schrijven en dat er een lezeres mee mocht. Nou, dat beviel ze heel goed. En toen we eenmaal wisten dat we erbij zouden zijn was dat uiteraard heel gaaf.”

‘Michelle is echt en eerlijk’

Yara is best wel een beetje fan van Michelle Obama, geeft ze toe. “Ze is zo echt en eerlijk. Als ze spreekt op congressen, zegt ze altijd dat je niet bang moet zijn om te falen. Dat is in deze tijd een heel mooie boodschap. Ze staat voor het omarmen van de fouten die je maakt en is daar zelf een schoolvoorbeeld van! You got this, jij kunt iets van je leven maken. En als het dan mislukt: hoe raap je jezelf dan weer bij elkaar, in plaats van het eeuwige praten over het succes en het vieren van de momenten”, zegt Yara.

Top secret

Wat er op 5 december precies te gebeuren staat in Parijs, weet ook Yara niet. “Het programma is nog best geheim”, zegt ze. “Ik begin nu ook beter te begrijpen hoeveel werk het was voor LINDA. om Michelle te interviewen. En ik denk dat ze ook nu niets willen vastleggen of toezeggen. Maar Michelle staat er natuurlijk om bekend dat ze haar levenslessen wil delen. Ik denk dan ook dat we haar iets beter leren kennen als persoon.” De invulling van de dag is dus nog niet bekend, maar dat maakt Yara niet uit. Wat er ook gezegd wordt en hoe lang of kort de dag ook duurt: ze kijkt er nu al naar uit. “Ik denk dat iedereen het de moeite waard vindt. De Obama’s zijn een soort royalties geworden, bijna halve engelen. Iedereen wil wel een klein stukje van die magie. Enerzijds zijn ze zo anders dan wij, maar tegelijkertijd zijn ze heel menselijk. Dat wil je graag een keer met eigen ogen zien. Althans, ik wel!”

Ga jij mee?

Wie o wie gaat er straks met Yara mee naar Parijs? Dat is nog een grote verrassing. Iedereen die geïnteresseerd is kan een video maken van maximaal 60 seconden en daarin vertellen waarom de keuze op haar moet vallen. Maar het mag ook in een tekst op Instagram. De enige voorwaarden zijn dat je als deelnemer 18 jaar of ouder bent, een geldig legitimatiebewijs hebt én beschikbaar bent op 5 en 6 december. Dat moet te doen zijn, toch? Op vrijdag 30 november maken we op het Instagram-account van LINDA.meiden bekend wie de gelukkige is.

View this post on Instagram

GESLOTEN • #WIN Daar is 'ie: onze grootste winactie OOIT voor de leukste meiden van Nederland! Eén van jullie gaat mee naar Michelle Obama! ✨. In Parijs. Samen met LINDA.meiden hoofdredacteur @Yara_Michels! Jullie reizen samen naar een exclusieve inspiratie workshop van de voormalig first lady (en slapen in Parijs!). Geloof ons: dat onthoud je forever😍. Hoe je wint? Pitch jezelf! Of in een video van max 60 seconden óf schrijf een Insta post waarin je ons precies vertelt waarom JIJ mee moet. Waar zou jij deze inspiratieboost voor gebruiken? Waarom maakt jouw generatie jonge power women het verschil? Of waarom bewonder je Michelle? Gooi je video of post online met #meidenxmichelle én tag @linda_meiden. Spelregels: je moet 18 jaar of ouder zijn, een geldig legitimatiebewijs bezitten én beschikbaar zijn op 5 en 6 dec. Op vrijdag 30 november maken we de winnaar bekend. Voor nu: GO GET IT! #meidenxmichelle #michelleobama #parijs #winactie #yaramichels

A post shared by LINDA.meiden (@linda_meiden) on

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE | INTERVIEW | MICHELLE MANIA

Bron: LINDA.meiden | Foto: LINDA.173 / LINDA.meiden21

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser