Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Vanaf volgende week in de winkel: Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

Vanaf volgende week in de winkel: Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

Ronnie Flex is bijzonder creatief op muzikaal gebied, maar blijkt over meer talent te beschikken. De populaire rapper en zanger komt volgende week met zijn eigen kledingcollectie.

| Justine Wouterson

Op Instagram geeft Ronell Langston Plasschaert, zoals zijn echte naam luidt, alvast een voorproefje van zijn designs.

Grootste plannen

Ronnie ontwierp de lijn, die vanaf 20 oktober verkrijgbaar is bij CoolCat, helemaal zelf. Volgens hem is “het neerzetten van een kledinglijn die übercool en toch zeer betaalbaar is voor een brede groep jongeren” een droom die in vervulling gaat. CoolCat-oprichter Roland Kahn laat weten dat er in navolging van de collectie een party-programma volgt en volgend jaar een festivalcollectie.

Ronnie’s request

“Ronnies stijl en attitude passen helemaal bij het street-smart DNA van CoolCat”, aldus Kahn. “Veel van onze klanten en medewerkers houden van Ronnie en zijn muziek. Daarom heb ik geen seconde getwijfeld toen Ronnie vroeg of wij samen met hem zijn eigen kledinglijn wilden maken. Ronnie voelt perfect aan wat jongeren van vandaag aanspreekt. Onze designers die intensief met hem hebben samengewerkt, waren erg onder de indruk van zijn gevoel voor tijdgeest, stijl en oog voor details.”

Lees ook
Ronnie Flex slaat handen ineen met BLØF en zo zagen we ‘m niet eerder

SNACKS | MODE | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA.meiden 15 - Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser