Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.man

Visagist Mari van de Ven over mislukte fillers en baby-botox: 'Het blijft toch je gezicht'

Visagist Mari van de Ven over mislukte fillers en baby-botox: 'Het blijft toch je gezicht'

Een prikje hier, een spuitje daar: Mari van de Ven is er niet vies van. In de nieuwe LINDA.man praten zes (bekende) mannen over hun cosmetische ingrepen en hun (on)tevredenheid.

| Laura van der Molen

Botox is allang niet meer alleen voor vrouwen.

Mari van de Ven (59),

Visagist, haarstylist, eigenaar van Het Haaratelier en de Mari Academy. Deed: neuscorrectie, fillers in neus-lippenplooi en jukbeenderen en baby-botox.

Les één: een goede arts

“Ik ben gezegend met een goede huid en volle lippen. Maar vijftien jaar geleden wilde ik mijn lippen nog wat voller hebben en deed ik een behandeling met de permanente filler Artecol. Geen goede zet. Ik kreeg verdikkingen. Een plastisch chirurg is twee uur bezig geweest om de fillers eruit te halen. Les één is: goede artsen vinden en nooit naar een botoxparty gaan waar een behandeling vijftig euro kost. Het is en blijft je gezicht, hè.”

Het zit in de details

“De allerbeste arts is Jani van Loghem, van Falck Clinic. Hij is internationaal gerespecteerd en leest mijn gezicht. Hij heeft mijn neus-lippenplooi en mijn jukbeenderen gedaan. In de beautywereld draait het om details, dus ik wil er goed uit blijven zien, ook met de lichtval van tv-camera’s.”

Baby-botox

“Twee keer per jaar doe ik baby-botox in mijn voorhoofd. Op mijn leeftijd mag je wel een rimpel zien. Ik rook niet, drink niet, sport drie keer per week, eet biologisch en neem mijn rust. Allemaal belangrijk om mijn ogen te laten fonkelen. Want die zijn de spiegel in je ziel en de plek waar je ware schoonheid zit. Een facelift zou ik nooit doen. Ik hoef er op mijn tachtigste niet uit te zien als veertig.”

Lees ook
Beau’s zonen in LINDA.man over hun vader: ‘Hij ruimt wel op, maar is vooral aan het aansturen’

Tekst: Karin Kuijpers
Visagie: Patricia van Heumen

Lees de andere vijf verhalen van (bekende) mannen over botox via Blendle (€). Of nog beter: koop de nieuwe LINDA.man,die ligt vanaf nu in de winkel, maar je kunt ‘m ook hier bestellen.

Jouk-Oosterhof_LINDA_PLASTISCHECHIRURGIE_Mari

SNACKS | BEKEND | BEAUTY | LIFESTYLE | INTERVIEW | LINDA.MAN

Bron: LINDA.man | Foto: Jouk Oosterhof

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.man

Lees dit ook even

Please update your browser