Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.man

Op de lancering van LINDA.man: Linda de Mol 'waarschuwde' voor Beau

Op de lancering van LINDA.man: Linda de Mol 'waarschuwde' voor Beau

Vandaag werd tijdens de lancering van de LINDA.man onthuld wie dit jaar de gasthoofdredacteur is. Natuurlijk was LINDAnieuws bij dit feestelijke moment.

| Tim van Erp

Op onze Instagram Stories kon je de lancering al volgen. Hier nog even een terugblik.

‘Niets is wat het lijkt’

De locatie van de lancering van de derde LINDA.man was erg bijzonder: dat was namelijk bar Excalibur op de Amsterdamse Wallen. Een LINDA.-feestje in een ruige heavy metal-bar. De locatie was niet alleen een suggestie van Beau zelf, die lange tijd tegenover het café woonde, maar ook perfect in lijn met het thema van de LINDA.man: ‘niets is wat het lijkt’.

LINDA.man Beau lancering

Toespraak Linda

Op een klein podium in de kroeg overhandigde Linda de Mol het eerste exemplaar aan Beau. Uiteraard deed ze dat niet zonder een rake speech, waarin ze terugblikte op hun gezamenlijke programma’s bij Talpa – “Die heeft vast niemand van jullie gezien”, grapte ze tegen de aanwezigen” – én vertelde dat ze maar wat blij was met multitalent Beau als gasthoofdredacteur. Maar één waarschuwing had ze wel voor de redactie van het blad:

Beaus zoons

Roxeanne Hazes, met wie Beau voor het nummer een groot interview deed, was met haar vriend Erik Zwennes ook aanwezig bij de lancering. De vier zoons van Beau, die in het nummer staan met een modereportage, waren er ook en poseerden trots met hun vader en moeder Selly, en het blad.

Lees ook

LINDA.man-hoofdredacteur Beau en Roxeanne Hazes over hun wilde tijd: ‘Ik zou wel terug willen’

LINDA.man Beau lancering LINDA.man Beau lancering

LINDA.man Beau lancering

NIEUWS | BEKEND | LINDA.MAN

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.man

Lees dit ook even

Please update your browser