Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA. 171 FEESTJE

Dit is 'm dan: dé jubileumcover van LINDA.171 'FEESTJE'

Dit is 'm dan: dé jubileumcover van LINDA.171 'FEESTJE'

In het najaar van 2003 kwam de aller-allereerste LINDA. uit. Da’s vijftien jaar geleden en dus tijd voor een feest. Daarom onthullen we de jubileumcover van de nieuwe LINDA.171 ‘FEESTJE’.

| Maaike van de Graaf

Komt -ie.

Jubileumcover

Op de cover van alweer het 171e nummer van LINDA. staat uiteraard Linda de Mol. Maar niet alleen. Ook veertien mannelijke collega’s en vrienden van Linda zijn te zien. Nota bene als Linda de Mol zelf, want ze dragen haar iconische kapsel. Ofwel: een blonde pruik met lange lokken.

Feest

Uiteraard wordt LINDA. 15 jaar uitgebreid gevierd. Naamgenoten kunnen, op vertoon van hun ID, gratis het jubileumnummer ophalen bij één van de Primera-vestigingen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er óók een droomreis voor vijftien personen naar Kenia weggegeven.

Dit is ‘m dan: 

LINDA.171 'FEESTJE'

LINDA.171 ‘FEESTJE’ ligt vanaf woensdag 26 september in de winkel. 

Lees ook
Hoofdredacteur Jildou blikt terug op 15 jaar LINDA. én vertelt over nieuwe plannen

NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | LINDA. 15 JAAR | LINDA. 171 FEESTJE

Bron: LINDA.171 'FEESTJE' | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Wat een verrassing het jubileumnummer van Linda, allesaan de kant gelegd en kijken en lezen.Maar ...Saskia Noort, leuk mens en fijne schrijfster,maar waarom zijn haar bijdragen in Linda zo zuurkan het iets positiever?

Meer LINDA. 171 FEESTJE

Lees dit ook even

Please update your browser