Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.166 HET ZAL JE MOEDER WEZEN

Barbara over haar gewelddadige zoon: 'Hij heeft me tegen de grond getrapt'

Barbara over haar gewelddadige zoon: 'Hij heeft me tegen de grond getrapt'

In de nieuwste LINDA. 166 ‘HET ZAL JE MOEDER WEZEN’ zijn drie vrouwen aan het woord over hun agressieve zonen die het hele gezin terroriseren. Deze moeders zijn ten einde raad.

| Esmée Oudman

Zo ook Barbara (44): “Was hij maar nooit geboren.”

Lees ook
Saskia Noort aan ‘smug married’ stellen: ‘Wij singles zijn niet zielig of eenzaam’

‘Tegen de grond’

Barbara is fulltime moeder van twee zonen en getrouwd. Haar zoon Stan (17) is onmogelijk en slaat het huis regelmatig kort en klein. Op jonge leeftijd wist Barbara al dat er iets mis was met haar zoon. Hoe ouder hij werd, hoe agressiever. “Hij heeft me tegen de grond getrapt, een volle vissenkom naar me toegegooid en mijn auto met stenen bekogeld toen ik wilde vluchten.”

‘Niets helpt’

Samen met haar man heeft Barbara alles geprobeerd. Tevergeefs. Van therapie tot een gesloten inrichting, niets help echt. “Was je inderdaad ook maar nooit geboren, dacht ik soms wanhopig als ik voor de zoveelste keer huilend op mijn knieën het witte vloerkleed schoon schrobde waar hij zijn bord eten op had gesmeten.” Toch houdt ze onvoorwaardelijk veel van Stan. Barbara weet dat hij er zelf niets aan kan doet dat hij een beperking heeft. “Maar ik blijf slapeloze nachten houden.”

Lees de hele verhaal van Barbara en andere moeders hier. Het hele nummer bestellen? Dat doe je op deze pagina.

NIEUWS | LINDA.166 HET ZAL JE MOEDER WEZEN

Bron: LINDA. 166 'HET ZAL JE MOEDER WEZEN' | Foto: LINDA.166 / Blommers/Schumm

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.166 HET ZAL JE MOEDER WEZEN

Lees dit ook even

Please update your browser