Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

LINDA.164 'KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER' ligt vanaf woensdag in de winkel

LINDA.164 'KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER' ligt vanaf woensdag in de winkel

In LINDA.164 ‘KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER’ hebben actrice Monic Hendrickx en The Kik-zanger Dave von Raven het over succes en wat daarbij komt kijken, hun vaders, relaties, rock ’n roll en kinderen.

| Stephanie Kersbergen

Dave von Raven: “Kinderen – misschien moet ik die toch maar eens gaan maken.”

Lees ook
Saskia Noort (50) deelt handige not-to-do-list over daten met ons

Kinderen?

Monic en Dave bespreken tijdens de shoot hun leven als actrice en zanger. Monic laat weten het te missen om op de planken te staan. “Maar toen ik laatst werd gevraagd om Astrid Holleeder in het toneelstuk Judas te spelen, heb ik daar toch voor bedankt omdat ik geen zin heb om de mascotte van de Nederlandse onderwereld te worden.” Dave heeft ondervonden dat het rock-‘n-roll-leven toch best pittig is. “Zo’n anderhalf jaar geleden is het licht ineens helemaal uitgegaan.”

Geen gevoel meer

Hij ging onderuit en verloor het bewustzijn. “Toen ik weer bijkwam had ik links geen enkel gevoel meer.” Dit was een wake-upcall voor hem. “Mijn lichaam zei: tot hier en niet verder.” Ook bespreken ze hun relaties; Monic is samen met Ralph Vermeesch en ze hebben samen een zesjarig dochtertje, Javaj. Tussen Dave en zijn vriendin zit het ook wel goed, ze zijn nu dertien of veertien jaar samen én hij denkt al een beetje aan kinderen. “Misschien moet ik er vanavond toch maar eens aan beginnen. Even mijn thee opdrinken en dan ga ik.”

Ook in dit nummer

Zes vrouwen vertellen over hun ‘gekmakende hoofdpijn’, migraine. “Aanvallen van 72 uur.” Ook vertellen zes vrouwen over hun slaapgebrek: “Wakker worden van de wekker is een droom.” Claire had als laatste wens om gefotografeerd en geïnterviewd te worden voor LINDA. Een week nadat deze wens is uitgekomen, is ze overleden. En ook: zes BN’ers vertellen over hun leven met ADHD en Griet op de Beeck heeft het over haar nieuwe boek, haar eigen succesverhaal en over haar vader die haar heeft misbruikt.

De nieuwe LINDA.164 ‘KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER’ ligt vanaf woensdag 14 maart inde winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dat kan hier

NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.164 KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER

Bron: LINDA.164 'KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER' | Foto: Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Nathalie Bank-BroerseNathalie Bank-Broerse

Linda 164 waarin Eva&Marce hun ervaringen schrijven lover het wonen in mijn dorp. Ik heb al verschillende keren moeten lezen dat iedereen elkaar hierkent, er hetzelfde uitziet, elke vrijdag vis eet van de markt en de mensen van de apotheek iedereen bij naamkennen. Wat een bullshit!Ik woon al 43 jaar in dat dorp ken echt niet iedereen, eet geen vis op vrijdag en erzijn verschillende leuke gelegen waar je koffie kan drinken, lunchen of eten. Niet alleen bij de plaatselijke Chinees of Mamma Mia. Misschien willen jullie eens een rondleiding?

Meer Alles over LINDA.

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis
Advertorial

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat alles meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser