Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

wereldwijven

Wereldwijf Mies start magazine voor de 'Mens In Een Scheiding'

Wereldwijf Mies start magazine voor de 'Mens In Een Scheiding'

Het idee ontstond op een zonnige zondagmiddag in mijn achtertuin. Mijn dochter en ik bespraken een nieuw online project, waar we graag onze scheidingservaringen aan wilden koppelen.

| Mies

Van het één kwam het ander en zo werd het online magazine voor de ‘Mens in een scheiding’ geboren: Mies magazine.

Mies
Ik ben Mies, 42 jaar, al bijna tien jaar gescheiden en moeder van drie tieners. Mijn passie voor schrijven – liefst met een tikkeltje humor – heeft erg geholpen bij de verwerking van mijn eigen scheiding. Door het uitwisselen van persoonlijke ervaringen merkte ik dat we als mens in een scheiding behoefte hebben aan ondersteuning, een luisterend oor, het verhaal van een ander, advies en vooral een plek waar de negatieve gevoelens van schaamte en falen omgezet kunnen worden in positiviteit.

Bloggers
Vandaar dat ik met een geweldig team bloggers, coaches, bemiddelaars en professionals tracht alle mogelijke aspecten van voor, tijdens en na een scheiding neer te pennen om zo onze scheidingsverhalen en alles wat daarmee gepaard gaat te delen met anderen. In de hoop dat ze een verhelderende, verzachtende, troostende en vooral hoopgevende bijdrage zullen leveren aan ieder die met een scheiding te maken krijgt.
Want, al lijkt het soms niet zo, er is écht wel life after divorce!

Mens in een scheiding
Dé plek om jezelf tegen te komen, te ontdekken, ontwikkelen of juist even aan de kant te leren zetten, want ieder van ons heeft behoefte aan erkenning, begrip, empathie, eerlijkheid en vooral liefde. Een scheiding vergt op praktisch en emotioneel vlak veel van een mens en wij hopen met dit online magazine anderen een hart onder de riem te steken.

Iedere scheiding is anders
Of het nu om je eigen echtscheiding gaat of die van je ouders, zus, broer, vriendin of buurman: iedereen heeft een eigen verhaal en ieder verhaal is dus anders. Voor Mies magazine, onderzoeken we hoe mensen met de fijne of juist de moeilijke aspecten van een scheiding omgaan. We struinen het nieuws, social media en televisieprogramma’s af om een zo goed en breed mogelijk beeld te geven van alles wat je over de mens in een scheiding zou moeten weten.

België en Nederland
Als één van de wereldwijven voor LINDAnieuws in België vind ik het een hele eer en prestatie dat de website van Mies magazine nu ook vanuit Nederland gelezen en bezocht wordt. Ik ben ervan overtuigd dat het delen van kennis en ervaring uit de verschillende culturen van deze twee landen een bijdrage kunnen leveren aan het zo prettig mogelijk doorstaan van echtscheidingsperikelen.

Mies magazine, dé plek waar je menselijke scheidingservaringen opdoet.

We zijn srcset=

NIEUWS | WERELDWIJVEN | ACHTERGROND | BUITENLAND

Bron: Mies magazine

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wereldwijven

+ -

Lees dit ook even

Please update your browser