Michèle de Vries

Mama Mia Moederdag!

Voor de mama’s in ons leven, voor de mama’s die we moeten missen, voor de mama’s die goed weten dat er zijn geen evidentie is in ’t leven en voor alle vrouwen die (nog) geen mama zijn maar moederliefde zowel voelen als kennen.

| Mies

Een Moederdag portret vol prachtige foto’s van mooie, lieve, zorgzame en dappere moeders, die allen op hun beurt ook mijn leven ongelooflijk verrijken.

Mama Mia
Mijn eigen mama trotseert de wereld met een vurig Zuid-Amerikaans temperament maar is vooral een warme vrouw die zich met veel liefde over ons ontfermd. We delen een niet te breken band gemaakt van houden van en duizend zorgen, een band die niemand anders ooit zal evenaren, niet kan vervangen, voor mij speciaal en heel geborgen.

Moederliefde
Moederliefde zo sterk en warm, zo streng en rechtvaardig, zo beschermend en spontaan, allesomvattend en onvoorwaardelijk van aard. Een eeuwig plekje om te mogen schuilen, om bij op schoot te kruipen of uit te huilen. De troostende zachtheid van knuffels, kusjes en aaitjes-over-de-bolletjes. Het geduld om begripvol te luisteren, de wil om aandachtig te kijken, en de kunst om liefhebbend en trots mee te leven.

Geluk
Speciaal voor Moederdag heeft deze geweldige groep vrouwen, vrienden en vriendinnen ons een blik gegund in hún eigen moedergeluk. Een welgemeend bedankje voor deze grote geste. En vanuit mijn moederhart wens ik ieder die het viert vandaag een liefdevolle Moedertjes-dag!

VIDEO'S | NIEUWS | WERELDWIJVEN | MICHèLE DE VRIES

Bron: Muziek: Claudia de Breij

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser