Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Wat moet ik nu

Wat moet ik nu: 'Mijn sportleraar zit net iets te vaak aan me'

Wat moet ik nu: 'Mijn sportleraar zit net iets te vaak aan me'

In sommige situaties weet je écht niet meer wat je moet doen. Daarom delen vrouwen in ‘Wat moet ik nu?’ hun dilemma. Ze vragen jou via ons om advies.

| Anna Botic

Deze week Marloes (31). Haar sportleraar zoekt net iets te vaak het contact met haar op.

Conditie verbeteren

“Een paar maanden terug besloot ik op een ochtend dat het tijd werd om mijn conditie te verbeteren. Ik zat er al een tijdje mee. Als ik de trap opliep, kwam ik nog net niet hijgend boven en als ik ergens heen fietste, moest ik daarna een paar minuten op adem komen. Diezelfde dag nog meldde ik me aan bij de sportschool. Naast dat ik twee keer in de week braaf mijn cardio lessen deed, wilde ik mij ook graag aanmelden voor een groepsles.”

Lees ook
Wat moet ik nu: ‘Mijn vriend houdt mij 24/7 in de gaten’

Sportleraar

“Iets met gewichten en muziek leek me wel wat. BodyPump bleek de beste optie. De eerste les ontmoette ik Sander (35), de sportleraar. Hij was aardig, behulpzaam en leuk om te zien. Ik had vaak moeite om de anderen bij te houden omdat die de les al jaren volgden. Na de les kwam hij dan naar mij toe met een aantal tips. Wat is hij toch altijd vriendelijk, dacht ik toen nog.”

Aan mij zitten

“Al snel merkte ik dat hij er andere verwachtingen op na hield. Althans, dat kwam zo op mij over. Ik had het gevoel dat hij me constant in de gaten hield. Dat hij me altijd net een extra handje wilde helpen tijdens de oefeningen. En dat bedoel ik niet in positieve zin. Het leek namelijk alsof hij altijd maar een excuus zocht om aan mij te zitten.”

Kneepjes en knipogen

“Vandaag de dag is zijn gedrag nog steeds niet veranderd. Tijdens het squatten komt hij achter mij staan. Dat geeft me echt gelijk een naar gevoel. Als we gaan opdrukken, komt hij er met een matje naast liggen en begeleidt hij me met zijn handen om mijn middel. En na de les geeft hij me vaak een kneepje in mijn schouder of een knipoog. De anderen vrouwen lijken allemaal erg onder de indruk van hem. Moet ik dit aan iemand melden, hem vragen op te houden, of stel ik mij maar aan? Wat adviseren jullie mij?”

SNACKS | INTERVIEW | WAT MOET IK NU | JIJ VERTELT

Bron: LINDAnieuws | Foto: Getty images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Wat moet ik nu

Lees dit ook even

Please update your browser