Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Zien: Meghan Markle als koffermeisje in Amerikaanse 'Miljoenenjacht'

Nu Meghan Markle verloofd is met de Britse prins Harry, stopt de Amerikaanse met haar showbizzcarrière. Een leuk moment voor wat beelden uit de oude doos.

| Justine Wouterson

Want wist je dat Meghan, voordat ze wereldwijd doorbrak als Rachel Zane in de serie Suits, al eerder op tv was?

Lees ook
Waar en wanneer prins Harry en Meghan Markle trouwen is bekend (en wie betaalt ook)

Van koffer naar cover
Meghan was in 2006 en 2007 namelijk te zien in maar liefst 34 afleveringen van Deal Or No Deal, de Amerikaanse versie van Miljoenenjacht, de spelshow van onze eigen Linda de Mol. Meghan verdiende haar geld als één van de welbekende koffermeisjes, die op verzoek van kandidaten een koffertje openen om te kijken welk geldbedrag erin zit. Meghan deed destijds ook modellenwerk.

Hitserie
Collega’s die met haar werkten bij Deal or No Deal noemen Meghan “ongelofelijk aardig, beleefd en collegiaal”, zo weet entertainmentsite TMZ. Meghan hield het na een jaar voor gezien bij de spelshow, omdat ze zich wilde focussen op een serieuze acteercarrière. Met succes: in 2011 scoorde ze een rol in de populaire, nog steeds lopende advocatenserie. De zender waarop Suits in Amerika te zien is, heeft vandaag overigens bevestigd dat Meghan, zoals al werd verwacht, inderdaad niet terug zal keren in het zevende seizoen van de hitserie vanwege haar verloving met Harry.

VIDEO'S | NIEUWS | KONINGSNIEUWS | TV | BEKEND | BUITENLAND

Bron: TMZ | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser