Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

YouTube deelt jaaroverzicht en dít is de best bekeken video in Nederland

YouTube deelt jaaroverzicht en dít is de best bekeken video in Nederland

YouTube heeft vandaag een jaaroverzicht gedeeld van de best bekeken video’s op het platform. Wereldwijd én in Nederland, en dat is een opvallend overzicht.

| Yara Mureau

Zo werd To Our Daughter – de geboorte van Kylie Jenners dochter Stormy – wereldwijd het best bekeken, en is de videoclip Catch Up van Josylvio de best bekeken muziekvideo in Nederland.

Best bekeken wereldwijd versus Nederland

Kylie Jenner staat bovenaan het overzicht met haar video van dochter Stormy, To Our Daughter. De video heeft inmiddels 77 miljoen views. In Nederland werd de video Fortnite Fan (Ronnie Flex – Fan ft. Famke Louise PARODIE) het best bekeken met zo’n tien miljoen views.

Nummer één wereldwijd:

Nummer één in Nederland:

Best bekeken muziekvideo in Nederland

Opvallend in het overzicht van YouTube is dat de Nederlandse hiphop de ranglijst domineert. Zo staan onder anderen Ronnie Flex, Famke Louise, Bizzey, Boef, Kraantje Pappie en Drake in de ranglijst. Maar de échte nummer één met de best bekeken muziekvideo is Josylvio, met zijn nummer Catch Up. Daarmee wint hij van het nummer Fitlala van Kinderen voor Kinderen.

Lees ook
Bevestigt Famke Louise met déze foto dan toch de romance met Ronnie Flex?

En verder…

Andere video’s die veel zijn bekeken zijn de introvideo van De Luizenmoeder (‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’ – sorry, nu heb je ‘m weer in je hoofd), de auditie van zangeres Glennis Grace voor America’s Got Talent en het afscheid van Humberto Tan bij RTL Late Night. De best bekeken muziekvideo wereldwijd was Te Boté van rappers Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny en Ozuna uit Puerto Rico.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: YouTube | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser