Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Viral Video

Prins Harry verrast door jochie dat op aandoenlijke manier koninklijk protocol overtreedt

Een Australisch jochie (5) heeft op een wel heel lieve manier het protocol van het Britse koningshuis overtreden. Hij kroelde namelijk door de baard van prins Harry.

| Tim van Rodijnen

En dat is dus officieel verboden.

‘Niet aanraken a.u.b.’

Britse royals mogen eigenlijk niet aangeraakt worden door mensen van buiten het koningshuis, maar daar had deze Australische jongen maling aan. Prins Harry en Meghan zijn momenteel op hun zestien dagen durende tour door Australië. Op het vliegveld van Dubbo wachtte de vijfjarige Luke Vincent, die het Syndroom van Down heeft, geduldig af tot hij het koninklijk paar kon ontmoeten. Toen het eenmaal zijn beurt was, was hij door het dolle heen.

Kerstman

Toen Luke de prins in het vizier kreeg, bleek vooral Harry’s baard in het oog te springen. Zijn lerares verklaarde dat Luke’s favoriete persoon op de hele wereld de Kerstman is. Die baard is een tikkie witter, maar het verklaart misschien wel waarom Luke zo graag door een baard kroelt.

Eerder schudde Meghan en Harry al zo veel mogelijk handen van de Australiërs.

En naast handen krijgen ze tijdens hun trip door Australië ook alvast cadeaus voor hun aanstaande kindje.

Lees ook
Meghan en Harry krijgen cadeaus voor de kleine (en dat is nog een beetje wennen)

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | SNACKS | KONINGSNIEUWS | VIRAL VIDEO

Bron: The Royal Family Channel | Foto: Still video The Royal Family Channel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Viral Video

Lees dit ook even

Please update your browser