Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Deze video bewijst: iedereen kan zich voordoen als superster met de juiste middelen

Kun je mensen laten geloven dat je een superster bent, ook al hebben ze nog nooit van je gehoord? Het antwoord is: ja, dat kan. Als het totaalplaatje maar klopt, bewijst deze video.

| Erik van Dam

YouTubers Benjamin, Yasmin en Jaap bewijzen het met hun opnames in de Kalverstraat in Amsterdam.

Bondgenoten

De drie werken al een tijdje samen onder de naam Bondgenoten. Ze testen hoe mensen omgaan met extreem gedrag en zoeken daarvoor de straat op. Deze keer trokken de drie naar Amsterdam om te kijken of Yasmin zich in de peperdure Kalverstraat voor zou kunnen doen als beroemde artiest. En hoe mensen daarop zouden reageren. Het enige dat ze regelden was passende kleding, een artiestennaam en twee bodyguards.

Selfies

Haar collega’s Benjamin en Jaap doen zich voor als fans en dat werkt heel goed. Het winkelend publiek raakt ervan overtuigd dat Yasmin echt een celebrity is en veel mensen vragen of ze een selfie met haar mogen maken. Als het puntje bij het paaltje komt, moeten een paar ‘fans’ alleen wel eerlijk toegeven dat ze Yasmin niet zo goed kennen. Je ziet in de video hierboven hoe het experiment verder verloopt.

VIDEO'S | SNACKS | OPMERKELIJK | LIFESTYLE

Bron: Bondgenoten | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser