Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Rapper Boef speelt voor Sinterklaas en deelt cadeaus uit bij AZC Katwijk

Rapper Boef speelt voor Sinterklaas en deelt cadeaus uit bij AZC Katwijk

Gisteren was het pakjesavond, en dus tijd om kinderen te verrassen. Ook de kinderen uit het AZC in Katwijk werden flink verwend. Maar niet door Sinterklaas…

| Yara Mureau

Nee, rapper Boef speelde daar voor de goedheiligman.

Boef als Sinterklaas

Rapper Boef, Soufiane Boussaadia, deelde gisteren ruim tweehonderd cadeaus uit tijdens pakjesavond. De 25-jarige rapper kocht 209 cadeautjes bij een speelgoedwinkel, en ging ook nog langs een parfumerie. In totaal kocht Boef 263 cadeautjes, die hij uitdeelde aan de asielzoekers.

Cadeaus uit eigen zak betaald

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers vindt het initiatief bijzonder. “De actie van Boef was heel spontaan. De kinderen waren hartstikke blij”, zegt woordvoerder Alet Bouwmeester tegen NOS. Boef had alles zelf geregeld. “Hij heeft de cadeaus uit eigen zak betaald, hij heeft een busje gehuurd om de cadeaus te vervoeren en hij heeft zelfs op basis van leeftijdscategorieën inkopen gedaan”, vertelde zijn management.

De rapper deelde op Instagram filmpjes van zijn actie. 

Lees ook
Rapper Boef maakt indruk met nieuw nummer en excuses op Noorderslag

Gulle rapper

Dat de rapper gul is, werd eerder deze week al duidelijk. Zo beloofde hij aan drie volgers op Instagram duizend (!) euro als ze een 9+ op school zouden halen. Die post kreeg meer dan 85.000 likes en 15.000 reacties.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: NOS | Foto: LINDA.meiden, Hans van Brakel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser