Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Peter R. de Vries over Twan Huys: 'De media geven hem geen eerlijke kans'

In een nieuwe aflevering van ‘Rumag Roulette’ is deze keer misdaadverslaggever Peter R. de Vries te gast. Presentator Igmar Felicia probeert leuke antwoorden los te peuteren, maar zoals we van Peter R. gewend zijn, blijft hij gefocust.

| Yara Mureau

Hij heeft zijn antwoorden dan ook duidelijk klaar. Bijvoorbeeld als het over RTL Late Night-presentator Twan Huys gaat.

Van Tan naar Twan

Een van de roulettes waar Peter antwoord op moet geven is: van roastmaster van Tan, naar beschermheer van Twan. Daar reageert de misdaadverslaggever als volgt op: “Ja, zo kan het lopen. Dat hangt er vanaf wat voor rol je speelt. Ik heb het allebei met overtuiging gedaan.” Voor Humberto werd Peter gevraagd om hem te roasten. En Twan dan? “Ik vind dat hij erg onheus wordt aangepakt door de media, en dat ze hem geen eerlijke kans geven. Dus ik vind dat ik dan mag zeggen: nou jongens, zo kan het wel weer even. Hij is geen slechte journalist.”

Discussie bij ‘DWDD’

Vervolgens komt met een nieuwe roulette het interview in DWDD, waarin Peter in discussie raakte met televisierecensent Angela de Jong, ter sprake. “Ik verbaas me erover dat we in Nederland nog zoiets hebben als televisierecensenten. We hebben toch ook geen mensen die elke dag een stukje schrijven over wat er in de kranten staat?”

De laatste dan?

Igmar vraagt zich af of hij nog een keer mag rouletten. “Ja, er is nog niet genoeg uitgekomen hè?”, vraagt de misdaadverslaggever lachend. De vraag die daarop volgt, is: moeten we je gezicht echt óveral op televisie zien? En daar reageert Peter nogal, eh, fel op. “Ik wil je er wel op wijzen dat ik hier niet zit omdat ik je zelf heb opgebeld. Jullie hebben mijn kop gekgezeurd, om te vragen of ik dit alsjeblieft wilde doen.”

Hoe dit gesprek afloopt, zie je in de video boven dit artikel.

Lees ook
StukTV’s Giel de Winter (28): ‘Zie mij maar als de jonge versie van John de Mol’

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: Rumag Roulette | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser