Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Nieuwe reclame Interpolis begint geinig, maar even later zit je jankend achter je scherm

We weten dat het gevaarlijk is en toch gebruikt 89% van de automobilisten weleens hun telefoon tijdens het rijden. Deze video van Interpolis toont aan hoe heftig de gevolgen kunnen zijn.

| Boris Lemereis

Lees ook
Verkeersleider fataal treinbotsing Duitsland: ‘Ik speelde met mobiel’

Test
Verzekeraar Interpolis heeft een testparcours gemaakt en laat mensen daarop rijden terwijl ze hun ding doen met de smartphone. Vooraf zijn alle deelnemers optimistisch. Toch ziet de een na de ander onverwachte gebeurtenissen nét niet aankomen.

Gevolgen
Hoe dat in de praktijk uit kan pakken, blijkt vlak daarna. De testpersonen ontmoeten Coen. Hij vertelt hoe hij op een auto is gereden toen hij met zijn carkit bezig was en wat daar de vreselijke gevolgen van zijn.

De boodschap van Interpolis: ‘Dit kan jou ook gebeuren..’

VIDEO'S | NIEUWS

Bron: YouTube | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

lieke kuijperslieke kuijpers

Flut recame,kan véél harder,kijk naar reclame nieuw zeeland! wij nederlanders zijn softies,met alles !! straffen,vastzitten,straffen voor fraude etc.......... gouden Looki ??? flut!!en niks janken......die reclame kan heftiger,zet er de goede nadenkert aan!!..............dít soort dingen vraagt n hhele hárde aanpak! net zoals die flut waarschuwingen op pakjes sigaretten en shag!!! pppfffff ik ben daardoor niet gestopt,wél doordat ik borstkanker kreeg....maar daarvoor deed het mij niks,ik wilde roken ondanks wat er voor n tekst op stond.................maak de reclame erger....met n baby én n n dreumes of iets in die strekking...................softies hier in nederland.

Simone ZegersSimone Zegers

Gouden Loeki?

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser