video's

Heeft Meghan Markle nou een Brits accent ontwikkeld, of lijkt dat maar zo?

De pasgetrouwde hertogin van Sussex, Meghan Markle, is wel érg ingeburgerd. Op een video is te horen dat ze een Brits accent heeft.

| Stijn de Vries

Zijn we net allemaal bekomen van de manier waarop ze gaat zitten, hebben we het alweer over hoe ze praat.

Lees ook
Suzette (30) wil na Meghans benen-debacle tóch maar geen prinses meer worden

Zeven maanden

De van oorsprong Amerikaanse Meghan Markle heeft zich snel aangepast aan haar nieuwe, koninklijke leven. Gekleed in een Givenchy-jurk loopt ze door de straten van Cheshire en spreekt ze haar fans aan. Zo ook een fan genaamd ‘Aya’. Wanneer zij zegt fan van Meghan te zijn, antwoordt ze met “Oh mijn god, dank je wel!” Ook al woont Meghan nog maar zeven maanden in Engeland, ze heeft het Britse accent wel heel snel opgepikt, zo klinkt het.

Onvermijdelijke verandering

The Guardian spreekt met een stemcoach die verklaart dat haar veranderende accent onvermijdelijk is. “Het is heel normaal voor mensen om een accent over te nemen als ze bij een bepaalde groep willen horen”, zegt ze. “Een accent is een manier om je te identificeren bij een bepaalde groep. In de situatie van Meghan, maakt ze deel uit van de koninklijke familie, en maakt ze daarom ook deel uit van Groot-Brittannië.”

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: The Guardian | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser