video's

Lucia Rijker (49): 'Als je kwetsbaar kunt zijn, dan heb je het door'

Voormalig kickbokser en coach Lucia Rijker vindt het tonen van kwetsbaarheid een kracht. In de campagne ‘A She Story’ van de Bijenkorf vertelt ze over in balans zijn.

“Echte rijkdom zit van binnen”, volgens Lucia.

Iedere vrouw moet kunnen stralen
In de campagne A She Story van de Bijenkorf worden elf bijzondere vrouwen geportretteerd. Het warenhuis wordt namelijk al jaren geïnspireerd door de vrouw. De vrouwen werden gefotografeerd door Fotograaf des Vaderlands Robin de Puy.

‘Dát is empowerment’
De Bijenkorf biedt alles om op en top vrouw te kunnen zijn. Het warenhuis wil dat iedere vrouw kan zijn wie ze is, in al haar kwetsbaarheid en kracht. Volgens Lucia moeten vrouwen tegenwoordig van alles tegelijk zijn: “Sterk en stoer, zonder dat je daarbij je gevoelens toont. Maar uiteindelijk gaat het om wie je bént. Terug naar je hart. Dat is empowerment.”

In je kracht
Als coach helpt Lucia mensen te ontdekken wie ze werkelijk zijn. “Als iemand straalt dan voel ik een trilling. Sporters, creatieven en mensen die mediteren zijn vaak aantrekkelijke mensen omdat zij in hun kracht staan.”

Een dagje weg
Winkelen in de Bijenkorf was voor Lucia vroeger een uitstapje: “Ik woon al lang niet meer in Nederland, maar vroeger ging ik met mijn moeder naar de Bijenkorf: etalages bekijken en dan daar eten. Ik houd erg van lingerie. En van de horloges van Emporio Armani.”

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: de Bijenkorf | Foto: de Bijenkorf

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Meest gelezen

Meer video's

Lees dit ook even

Meer video's

Please update your browser