video's

Lauren Verster ontdekt waarom 'we' voor foute mannen kiezen

Gisteravond ging ‘Lauren en de Liefde’ over onmogelijke liefdes. Een wetenschapper legt Lauren Verster uit waarom vrouwen biologisch gezien op foute mannen vallen.

| Dorine van der Wind

Vrouwen blijken namelijk een dubbele strategie te hebben als ze voor een man kiezen.

Dubbele strategie
Een experiment waarbij vrouwen uit vier mannen mogen kiezen, maakt dat zichtbaar. Als het gaat om de keuze van wie we een kind willen, gaan vrouwen massaal voor de man met de sterkste genen, vaak het type foute man. Gaat het om het hebben van een relatie, dan willen we juist een zorgzame man. Puur uit biologisch oogpunt heb je met een ‘foute man’ grotere kans op kinderen.

Dave Roelvink
Lauren ging voor deze aflevering op bezoek bij het prototype foute man: Dave Roelvink en diens ‘tegenhanger’ priester Anton, die getrouwd is met God. Bekijk hier de hele aflevering op NPO.

Laurens liefdesleven
In haar eigen leven rommelt het momenteel ook in de liefde. Tegelijk met het nieuwe programma kwam het nieuws naar buiten dat Lauren niet meer samenwoont met Jort Kelder.

Zelf iets opmerkelijks gezien op tv? Laat het ons diezelfde avond nog weten via malu@lindanieuws.nl en maak kans op een LINDA. goodiebag.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser