Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Zo krijg je knikkers, kralen en erwten in een mum van tijd uit de neus van je kind

Hoewel het niet de meest logische plek is om een knikker, kraal of erwt op te bergen, verdwijnen ze tóch regelmatig in een kinderneus. Vanaf nu geen paniek meer: deze vader heeft dé ‘lifehack’ om ze er weer uit te krijgen.

| Verena Verhoeven

Scheelt je weer een tripje naar het ziekenhuis.

Lees ook
Vrouw deelt truc om baby de hele nacht door te laten slapen, maar niet iedereen is fan

Dé truc

Het jochie in de video heeft tijdens het eten een erwt niet in zijn mond, maar in zijn neus gestopt. In plaats van in paniek te raken – lijkt ons toch niet heel lekker zitten – kijkt hij verbouwereerd om zich heen. En ook zijn vader blijft rustig, want hij heeft dé erwtentruc. Zijn zoontje hoeft alleen maar even zijn mond open te doen en papa kan de erwt zó uit zijn neus blazen. Klinkt misschien nog steeds lastig, maar kijk vooral de video. Een kind kan de was doen.

Veel goede reacties

De simpele lifehack komt bij veel ouders goed van pas, is in de reacties onder de video te lezen. ‘Bedankt voor deze video. Het heeft mijn vrouw drie uur wachten in het ziekenhuis bespaard nadat mijn dochter een kraal in haar neus had gestopt. Na één keer blazen kwam ‘ie er uit.’ De man wordt zelfs een held genoemd. ‘Niet alle helden dragen capes. En jij, mijn vriend, jij bent een held.’ En voor je deze truc zelf gaat toepassen, willen we je ook nog even deze reactie meegeven: ‘Wat een enge situatie had kunnen zijn, werd juist heel grappig toen mijn vrouw na het blazen een kin vol snot had!’ Misschien het blazen toch even aan je partner overlaten dus.

VIDEO'S | SNACKS | KINDEREN

Bron: YouTube | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser