Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Video: Jan Versteegh en Tim Hofman tongen erop los

‘Witte stranden, blauwe zee, vooral véél bloot en de billen van Jan Versteegh’: Tim Hofman beschrijft de fotosessie voor de kakelverse L’HOMO. Die shoot was intiemer dan ooit.

| Merel Boudrie

Tim: “Je zit aan elkaar. Je ziet elkaar naakt. Je zoent.”

Bekijk hier de livestream van de L’HOMO lancering op Facebook 

Niet de eerste keer
Maar, zegt Tim, “ik ben blij dat ik deze shoot met Jan mag doen.” De mannen zijn aan elkaar gewaagd. En dat is te zien. Of het nieuw voor ze is? “We hebben beiden al eens met een man gezoend. Sterker nog…”.”Met elkaar”, is Tim z’n collega voor.

Meer smeuïge details (en gloeiendhete beelden)? Bekijk de backstagevideo. Het volledige interview lees je in L’HOMO. die vanaf aanstaande dinsdag in de winkel ligt.

VIDEO'S | BACKSTAGE | NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND | MAGAZINE | LINDA.TV | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Manon FrenkenManon Frenken

Wat een gedoe of deze 2 mannen wel ECHT homo zijn. Wanneer er 2 half blote zoenende vrouwen op de cover staan hoor ik daar niemand over.....

HannaHanna

óp de cover, sorry!

HannaHanna

Ik denk dat de homo's die hier reageren en het maar niks vinden dat het geen homo's zijn of de cover, Brokeback Mountain ook maar niks vinden (want geen homoacteurs). Van hen mag RuPaul waarschijnlijk ook alleen maar op de cover van een drag queen-tijdschrift? En Máxima alleen op de cover van Vorsten? Verrassend wel, die hokjes.

ElleElle

De vergelijking klopt niet. Natuurlijk mag maxima overal op de cover... maar wat als een vorst wordt nagedaan door een imitator, om zo vorsten beter in het nieuws te zetten?Dat is het punt... Waarom worden homo's niet gewoon op de cover gezet?

Melanie DijkstraMelanie Dijkstra

Het is een stap naar een tolerante samenleving in Nederland. Ik ben zo blij met deze photoshoot van L'homo maar het is niet naakt genoeg in Engeland en Duitsland gaan heterosexuele mannen een stap verder en zijn meer professioneler.

Radjesh NarainRadjesh Narain

Deze tolerantie moet kunnen in deze Nederlandse samenleving. Als HindoeSurinaamse man vind ik het goed dat mannen en vrouwen samen hand en hand geven. Ik geef mijn vriend nu vaker samen een hand.

Toiletman loves L'homoToiletman loves L'homo

Ik vind het geweldig deze L''homo shoot. Ik ben toiletman in Amstelveen, lang, bollig, bruin haar maar ik heb ook een relatie gehad met een man. Mijn vrouw en kind niets laten weten. L'homo helpt mannen elkaar te vinden en tolerantie.

Marina HooftMarina Hooft

Fantastisch mooie shoot, prachtige mannen.

Nienke DrieverNienke Driever

Geweldig! Lekker los, precies zoals ze zijn.

ShannaShanna

Inderdaad, gebruik hier ook eens mannen voor die wél echt homo zijn. Bovendien wel knap dat ze twee ontzettend on-aantrekkelijke mannen op de foto zetten. Next!

AdamAdam

Ik ben het met Mike eens. Als homo vind ik het raar dat twee hetero mannen dit moeten doen wanneer we genoeg leuke homo mannen hebben in Nederland. De reportage doet met niet veel, en twee hetero mannen die dit voornamelijk doen om media-aandacht te krijgen vind in nog geil nog leuk... Ik geloof gewoon niet in hun zovenaamde statement. dit gevoel heb ik elke keer dat de l'Homo uitkomt. Wanneer staat er een keer een homo op de cover?

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser