Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

video's

Dit zijn de eerste beelden van 'First Dates' en ze zijn behoorlijk eh… 'oké'

Voor wie ook zo’n fan is van kneiterongemakkelijke dates op de Nederlandse teevee: ‘First Dates’ (BNNVARA) komt met een nieuw seizoen

| Stijn de Vries

En de eerste beelden zie je bovenin.

First Dates

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van het vermakelijke programma te zien. Al ruim een jaar kunnen we kijken naar heerlijk ongemakkelijke eerste dates. Het programma is overgewaaid uit Engeland en scoort goed in Nederland. En dat is niet voor niets: iedere werkdag zie je vijf koppels die voor ’t eerst daten, en dat is ultiem vermaak.

‘Oké’

De kandidaten in het programma verschillen nogal. Ze zijn jong of oud, hetero of homo en komen uit allerlei verschillende culturen. Één ding hebben ze echter gemeen: ze willen de liefde van hun leven ontmoeten. In de exclusieve, eerste beelden van het nieuwe seizoen zie je Angelica met haar rood gestifte lippen die alles best eh ‘oké’ vindt. Tommie is direct enthousiast als-ie haar ziet: “Ze heeft grote wimpers, dat vind ik wel aantrekkelijk.”

Seizoen 4 van First Dates zie je vanaf vanavond iedere werkdag om 19:25 uur bij BNNVARA op NPO3.

Lees ook
Barman Victor uit ‘First Dates’ geeft datingtips (en wij geloven hem op zijn blauwe ogen)

VIDEO'S | NIEUWS | TV | LEKKER KIJKEN

Bron: BNNVARA | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser