Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Hun vlog laat perfect zien waarom.

Zwemmen tussen kleurige visjes

Want niets lekkerder dan binnenkomen in een bungalow middenin een tropisch paradijs. Met heerlijke kamers, een fijne keuken, zwembad én enorm terras om ’s avonds een traditionele Batido te drinken. En zoveel stranden om uit te kiezen. Het gezin gaat naar De Grote Knip: een prachtstrand waar je zwemt tussen de kleurige visjes en met een beetje geluk flamingo’s tegenkomt.

Ongerepte natuur

De vakantiegangers gaan overigens niet alleen op standje Tránkilo, want er is ook actie. Door te suppen in een mangrovebos, bijvoorbeeld. Waar ze hun ogen uitkijken door de ongerepte natuur.

Dansen op blote voeten

Later in de week nemen ze ons mee naar Jan Thiel Beach. Hier worden ze aangenaam verrast door live muziek en mensen die dansen op hun blote voeten. Conclusie: Curaçao is ook dé plek als je van uitgaan houdt. En door op een van de laatste dagen een bezoek te brengen aan museum Kura Hulanda in Willemstad, weten ze dat je zelfs als cultuurfanaat op de Antillen moet zijn – niet zo gek dat ze bij terugkomst geen seconde over hun eindoordeel hoeven na te denken…

Denk jij na het zien van de video: ik wil dit ook? Snappen we. Er is een speciale lezers aanbieding voor LINDA. Een 9-daags arrangement vanaf € 799 per persoon inclusief gratis ontbijt op de eerste ochtend en een fles bubbels. De reisperiode is t/m 31 maart 2019 en boeken kan t/m 30 november 2018.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | REIZEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser