Advertorial

Deze heerlijke, muzikale ode aan de zondag móet je even luisteren

Deze heerlijke, muzikale ode aan de zondag móet je even luisteren

De mooiste dag van de week? Dat is zonder twijfel de zondag. En die verdient dan ook best wat meer aandacht en waardering, vinden ABN AMRO en singer-songwriter Lucky Fonz III.

Want zeg eens eerlijk: sta jij ooit stil bij hóe fijn die zevende dag eigenlijk is en welke eindeloze mogelijkheden hij biedt?

Waarom ook jij dol bent op zondag
Vast niet, dus helpen we je een handje. De zondag is júist een prachtige dag waarop je werkelijk van alles kunt doen, alle vrijheid kunt beleven én nieuwe avonturen aan kunt gaan. Je kunt uitslapen, of juist lekker vroeg uit de veren gaan om langer van de dag te genieten. Er is eindelijk tijd om samen met je geliefden door te brengen, maar de zondag is ook dé dag om in alle rust in je eentje bij te komen van een drukke werkweek.

Alles kan, niets hoeft
Je krijgt de kans om lang gekoesterde dromen uit te laten komen én om nieuwe te creëren. Er is niets dat per sé moet en tegelijkertijd mag en kan alles. En waar de zondag vroeger een echte rustdag was waarop veel dingen niet konden of mochten, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Zo kunnen we gaan shoppen voor onze wekelijkse boodschappen, nieuwe kleren, vakanties en zélfs voor een huis.

Ode aan de zondag
Omdat je er misschien nooit eerder bij stil hebt gestaan, maar je – nu je dit zo leest – stiekem ook vindt dat de zondag wat meer credits verdient, hebben ABN AMRO en Lucky Fonz III de handen ineengeslagen. Samen maakten zij een bijzondere, muzikale ode aan deze laatste dag van de week. Luister naar het heerlijke Nederlandstalige nummer, geniet van de relaxte videoclip en fantaseer over wat jij het liefste doet op zondag. Want vergeet niet: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb je advies nodig over de hypotheek van je droomhuis? Ook dat kan tegenwoordig op zondag. Bij ABN AMRO, gewoon via de webcam. Kijk hier voor meer informatie.

VIDEO'S | ADVERTORIAL

Bron: ABN AMRO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer video's

Lees dit ook even

Please update your browser