tech

WhatsApp komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk met deze vier (heel fijne) verbeteringen

WhatsApp komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk met deze vier (heel fijne) verbeteringen

WhatsApp heeft weer een nieuwe update voor ons klaarstaan, met wat fijne verbeteringen. Als de geruchten waar zijn, dan heeft de app een hoop nieuwe technische snufjes voor ons in petto.

| Stephanie Kersbergen

We zetten vier updates op een rij waar wij ons erg op verheugen.

Lees ook
WhatsApp-etiquette: zo houd je het appen een beetje leuk

1. Spraakmemo’s

Als je veel spraakmemo’s stuurt, dan ga je heel blij zijn met de nieuwste update. Eerst was het zo dat je bij het luisteren van een spraakmemo niet verder kon luisteren als je de app afsloot, of als je scherm zwart werd. Dat is veranderd, want met deze update kan je rustig de app afsluiten én een andere app openen zonder dat het bericht stopt met afspelen.

2.Dark Mode

Volgens Manners en Inverse Innovation heeft de update hiernaast nog een aantal verbeteringen. Zo zou de app een ‘Dark Mode’ krijgen. Wanneer je in het donker op je telefoon zit, dan verandert de app de kleuren in je scherm naar alleen donkere kleuren. Zo doet het tenminste niet zo’n pijn aan je ogen om ’s avonds in bed nog wat berichten te sturen.

3. Polls

Ook wordt er gespeculeerd over nieuwe opties in groepen. Ten eerste wordt de maximale grootte verhoogd van 256 naar 4096 (!) mensen. Daarnaast zou het mogelijk worden polls te plaatsen in een groep. Ga je uit met een grote vriendengroep en weet je niet waarheen? Poll. Eerste date en geen idee wat je aan moet trekken? Poll. Datum prikken met de hele familie? Poll.

4. Touch ID

Als laatste, maar zeker niet als onbelangrijkste, gaat de app waarschijnlijk Touch ID gebruiken. Zo zijn al jouw berichten extra goed beschermd tegen pottenkijkers, want je wilt niet dat die rondsnuffelen in jouw persoonlijke berichten. Moet je natuurlijk wel een telefoon voor hebben die Touch ID toestaat.

NIEUWS | TECH

Bron: Manners/Inverse Innovation/Business Insider | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser