tech

Volgens deze vrouwen is Instagram dé nieuwe manier om een date te regelen

Volgens deze vrouwen is Instagram dé nieuwe manier om een date te regelen

Vergeet Tinder, Grindr, Lexa en Relatieplanet: dé app om een date op te scoren is tegenwoordig Instagram. Al valt dat niet bij iedereen even goed in de smaak.

| Gaby Boterkooper

We stuitten op een interessante analyse op Mashable, en delen die graag met je.

Lees ook
Zo zeg je tegen een teleurstellende Tindermatch dat zijn gedrag niet oké is

Privé-berichtjes
Steeds vaker krijgt Rachel Thompson, journalist bij Mashable, privéberichtjes van mensen. En vaker dan niet kent ze die mensen ook nog. Van vroeger, van toen die ene keer uitgaan of iemand die ze toevallig volgt. ‘In de afgelopen maanden is mijn inbox op Instagram getransformeerd van een verlaten kelder naar een drukke inbox die gereserveerd is voor geflirt,’ schrijft ze.

De jongen in de trein
Ze sprak ook sieradenontwerper Jane Cooper, die haar huidige vriend heeft ontmoet via de foto-app. “Ik reisde een paar maanden terug met de trein en herkende een jongen die een paar stoelen verderop zat en naar me bleef kijken,” vertelt ze. “Later die avond kreeg ik op Instagram een privé-bericht van hem.”

Interesse
Actrice Jessica Grossman krijgt juist vervelende flirtberichten in haar inbox sinds ze Instagram Story gebruikt. Niet dat die mannen oprecht in haar geïnteresseerd zijn: “Het lijkt er meer op dat ze net zoveel vrouwen iets sturen tot er iemand reageert.” Dat komt, denkt Rachel, omdat mensen zich vaak tot Instagram wenden, als ze op een andere dating-app zijn afgewezen. ‘Tindstagrammen’, het kent dus zowel voor- als nadelen.

SNACKS | LIFESTYLE | TECH

Bron: Mashable | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser