Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

Snapchat irritant na laatste update? Geen paniek, zo haal je de oude versie terug

Klachten stromen binnen over de nieuwste update van Snapchat. Zo moeten we ons de pletter zoeken voor de verhalen van onze vrienden en is de lay-out compleet veranderd.

| Merel Boudrie

Maar goddank is er een oplossing: je kunt de oude versie weer terugzetten. Bovenstaande video legt je uit hoe.

Lees ook
Plastisch chirurg: we willen niet langer op beroemdheden lijken, maar op Snapchat-filter

Onherkenbaar

Sinds de nieuwste versie van de populaire app een tijdje terug is gelanceerd, regent het klachten. Niet gek ook, want de app is niet meer wat-ie geweest is. Zo heb je geen overzicht van de ‘verhalen’ van je vrienden als je naar links swipet, maar verschijnen daar alleen nog maar (veelal gesponsorde) berichten van beroemdheden of adverteerders.

Petitie

Doodzonde, vinden de meeste Snapchatters. Er is zelfs een heuse petitie gestart, in de hoop de oude versie terug te krijgen. Die is inmiddels al door ruim 950.000 mensen ondertekend. Hoe dan ook, de klachten blijven binnenstromen:

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de app gewoon te verwijderen, of zelfs helemáál offline te gaan. Deze mensen gingen je voor, speciaal voor LINDA.tv.

 

VIDEO'S | NIEUWS | TECH

Bron: YouTube | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser