Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

Het lijkt erop dat deze app het nieuwe Instagram is

Uitgekeken op de apps van nu? Er is een nieuwe app in de markt, genaamd Vero. Die wordt het nieuwe Instagram genoemd, maar dan zonder het ingewikkelde algoritme.  

| Marlon Achteresch

Dat klinkt ons goed in de oren.

Lees ook
‘Zondag met Lubach’ komt ook deze verkiezingen weer met een geniale app

Overzichtelijk

Via Vero kun je precies aangeven welke content je op dat moment wilt zien, en is er dus geen algoritme dat dat bepaalt, zoals bij Instagram. Op een overzichtelijke manier kun je de posts van je vrienden zien. Alles is makkelijk vind- en bereikbaar en dát zonder advertenties. De app is al sinds 2015 beschikbaar, maar wordt nu massaal gedownload.

Vero

Vero draait niet alleen om foto’s: je kunt via de app ook je favoriete boeken, films, series en muziek delen. Een favoriete reisbestemming? Ook dat kun je delen op de app. Chat met je vrienden en geef tips over een goede film of serie. Met al deze functies op één app, hoef je niet steeds te switchen tussen verschillende apps maar heb je alles binnen handbereik. Niet zo gek dat Vero er de laatste weken enorm veel gebruikers bij heeft gekregen.

VIDEO'S | NIEUWS | LIFESTYLE | TECH

Bron: Dutch Cowboys | Foto: Unsplash

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser