Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

iPhone X vat vlam in jaszak van man uit Mariahout: 'Er zaten gaten in mijn jas trui en broek'

iPhone X vat vlam in jaszak van man uit Mariahout: 'Er zaten gaten in mijn jas trui en broek'

Het zal je maar gebeuren: ben je in het bezit van een gloednieuwe iPhone X, ontploft het ding. Het overkwam Ron Barten uit Mariahout, die de telefoon nog op tijd op de grond kon gooien.

| Jorieke van Noorloos

Ron had de telefoon net drie dagen, vertelt hij vandaag aan RTL Nieuws.

Lees ook
Leuke proef: tweelingen testen of ze de iPhone X-gezichtsherkenning kunnen foppen

Rook en gesis

De Brabander zat in de kantine, toen hij ineens gesis hoorde en zag dat er rook onder de tafel vandaan kwam. “Toen ben ik opgesprongen en heb ik mijn telefoon op de grond gegooid. De telefoon lag te roken en er zaten gaten in mijn jas trui en broek. Best heftig.”

Brandwonden

Gelukkig is Ron niet gewond geraakt, zo vertelt hij aan RTL Nieuws. “Ik vermoed dat door mijn kleren erger is voorkomen. Anders had ik misschien wel brandwonden opgelopen.”

Nieuw toestel

En Apple? Die heeft, terwijl het incident al twee weken geleden plaatsvond, nog geen vervangend toestel voor Ron geregeld. Ook zeggen zij dat de jongen helemaal naar Amsterdam moet komen om de boel op te lossen. “Dat vind ik raar, het is toch niet mijn fout?” Hij hoopt dan ook een goede en nieuwe iPhone X van ze te krijgen.

Lees het hele interview hier.

NIEUWS | TECH

Bron: RTL Nieuws | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser