Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

Met deze nieuwe functie van Instagram worden jouw selfies nóg mooier

Met deze nieuwe functie van Instagram worden jouw selfies nóg mooier

Met de nieuwe update van Instagram wordt het maken (en plaatsen) van selfies nóg leuker. De nieuwe ‘Focus’-functie in de camera geeft een scherpte-diepte effect aan je foto.

| Stephanie Kersbergen

Deze functie zorgt ervoor dat de achtergrond wordt vervaagd, en je gezicht écht uit de foto springt.

Lees ook
Onze gebeden zijn verhoord, Instagram wordt weer chronologisch

Selfie

Als je de camera van Instagram opent, dan zul je (mits je de nieuwe update hebt, uiteraard) de functies naast ‘Superzoom’ zien staan, onder de cameraknop. Maak een selfie of richt je camera op een vriendin, en je ziet dat de achtergrond licht wordt vervaagd. Hierdoor wordt het gezicht écht het middelpunt van de foto. Let wel, de functie is alleen te gebruiken op gezichten, niet voorwerpen. Focus is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 6, en voor een aantal geselecteerde Android-modellen.

focus functie instagram

Doutzen doet ‘t

Het lijkt erop dat Doutzen Kroes de nieuwe functie al heeft ontdekt, getuige deze vliegtuigfoto van haar en man Sunnery:

@mention sticker

Naast de Focus-functie, komt Instagram met nóg een verrassing: de @mention-sticker. Nu kan je vrienden taggen in je Stories in de vorm van een sticker, net zo als een hashtagsticker. Deze functie is alleen beschikbaar op iOS. Sorry, Android-gebruikers.

focus functie instagram

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TECH

Bron: Instagram Press | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser