Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tech

De app Sprinklr: een uitkomst voor mensen zónder groene vingers

De app Sprinklr: een uitkomst voor mensen zónder groene vingers

Vanaf nu hoeven planten nooit meer te verdorren of te verzuipen, want de app Sprinklr vertelt je precies hoe je jouw balkon of tuin groen houdt.

| Malu Pesulima

Enorm handig, vooral voor de stadsbewoners die weinig kaas hebben gegeten van tuinieren.

Plantenboxen
Het werkt als volgt: via Sprinklr kunnen bewoners uit (nu nog) Utrecht en Amsterdam duurzame plantenboxen bestellen voor hun huis, kantoor of buitenruimte. Tuintips googlen is niet meer nodig. Je moeder bellen ook niet, want Sprinklr helpt bij het onderhoud van de planten.

Tips
De app stuurt een bericht op het moment dat de planten een beetje aandacht en liefde nodig hebben. Zo leren stadsbewoners steeds meer over planten en over tuinieren. Wie toch een probleem heeft met een plant, stuurt een foto naar de app en krijgt binnen 36 uur antwoord.

Crowdfunding
Door middel van crowdfunding verspreidt Sprinklr de eerste tweehonderd seizoensboxen in Amsterdam en Utrecht. Het doel? In de komende drie jaar 10.000 vierkante meter in de stad veroveren, groen maken, en vooral: groen houden.

Nieuw: tech op LINDAnieuws.nl. KPN en LINDAnieuws laten vrouwen in deze rubriek zien hoe innovatie en techniek hun leven leuker en makkelijker maakt.

SNACKS | TECH

Bron: Sprinklr | Foto: Sprinklr

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

JoopJoop

Wat tof dat ik het hier ook tegenkom. Heb al een box besteld!! Mooi initiatief!

EstherEsther

Hopelijk is denhaag ook snel ad beurt!!

Meer tech

Lees dit ook even

Please update your browser