tech

10 x LINDA.techtv: de leukste apps en tech-ontwikkelingen van dit moment

10 x LINDA.techtv: de leukste apps en tech-ontwikkelingen van dit moment

Hoe omzeil je die vervelende blauwe vinkjes op Whatsapp, hoe kom je in één keer van al die nieuwsbrieven af en wat zijn de beste apps om fit en gezond te blijven? Lize Korpershoek zocht voor je het uit in LINDA.techtv.

| Marije van Zoest

Wat zijn de leukste apps en tech-ontwikkelingen van dit moment? Presentator Lize Korpershoek onderzocht het de afgelopen weken in tien afleveringen LINDA.techtv.

Blauwe vinkjes
Lize ontdekte een snode manier om de blauwe vinkjes op Whatsapp, ook wel bekend als de vloek van de smartphone, te omzeilen. Misschien wat omslachtig, maar uiterst effectief.

Fit met apps
Wie heeft er nog sportscholen nodig, als de personal trainer gewoon in je zak zit? Dit zijn de beste en leukste apps om gezond en fit te blijven (of te worden).

Weg met die nieuwsbrieven
Elke dag een andere deal, concerttickets met korting en die bungalow waar je ooit met je familie verbleef: de meeste mailboxen lopen over van de nieuwsbrieven waar je niets (meer) aan hebt. Zo kom je er van af.

Sharing is caring
Van delen zouden mensen gelukkig(er) worden, maar wat kun je eigenlijk allemaal delen? Nou, je huis bijvoorbeeld, door het beschikbaar te stellen voor couchsurfers. Of je kleding of auto: zo kun je iemand meenemen op weg naar je weekend Parijs.

Nooit meer iets kwijt
Een gezin staat vaak synoniem voor het constant kwijt zijn van je spullen, ruzie over de afwas of wie de kattenbak moet verschonen. Lize duikt in de wereld van handige familie-apps.

Toverdoos
Sex op afstand en dino’s in de woonkamer: Lize ontdekt meer dan haar lief is, op zoek naar de leukste toepassingen van de virtual reality bril.

Telefoon vol foto’s
Hoe zorg je ervoor dat je privéfoto’s niet op internet belanden? Wat zijn de beste bewerkingsapps, hoe print je foto’s op marshmallows en hoe maak je de beste selfie?

Ware liefde test je met een app
Hoe vind je de ware? En hoe weet je of de prins(es) op het witte paard daadwerkelijk voor je staat? Lize heeft dé oplossing – of liever gezegd, de website – gevonden.

Saaie verjaardagen
Ooms die maar tegen je aan blíjven kletsen en oma’s zonder gehoorapparaat: een verjaardag kan nogal een beproeving zijn. De app van Ellen DeGeneres helpt je er doorheen.

Op vakantie
Met welke site vind je het goedkoopste vliegticket? En waar vind je de leukste vakantietips? Lize schakelt een digitale travelbutler in die haar assisteert bij het plannen van haar reis.

NIEUWS | LIFESTYLE | LINDA.TECHTV | TECH

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tech

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser