#stoponlineshaming

Patricia Paay blikt in LINDA. terug op gelekte seksfilmpjes: 'Ze krijgen me sowieso niet klein'

Linda de Mol staat letterlijk en figuurlijk achter Patricia Paay (68) op de cover van LINDA. 155 ‘SHAME, SHAME, SHAME’. Ongewenst viral gaan: dat moet afgelopen zijn.

| Charlotte Sun

“Je ruïneert iemands leven”, zegt Linda.

Lees ook
LINDA. 155 ‘SHAME, SHAME, SHAME’ ligt vanaf woensdag in de winkel

Met één druk op de knop
De video’s van Paay verspreidden zich in korte tijd door heel Nederland. Dat had flinke impact op haar leven. “Ik ben dagenlang op de bank blijven liggen, almaar piekeren. Ik vroeg mijn man: ‘Is dit nou depressief zijn?'”

‘Het duurt nog even voor ik hier overheen ben’
Toch vindt ze langzaam een manier om hiermee te leven. “Maar voor jonge meisjes die dit ook overkomt, zijn de gevolgen niet te overzien. Als het voor mij al zo moeilijk is, hoe moeten zíj er dan mee omgaan?”

Zet je (digitale) handtekening
Tijd om in actie te komen, want voor de slachtoffers van online shaming is vaak weinig aandacht. LINDA.’s hoofdredacteur Jildou van der Bijl, Patricia Paay en Linda de Mol hebben daarom het register getekend, dat we opdragen aan alle slachtoffers. Steun jij onze actie?

Stop online shaming. Teken het register, want met het ongewild doorsturen van privé video’s en foto’s ‘ruïneer je iemands leven’, stelt Linda de Mol in LINDA. 155 ‘SHAME, SHAME, SHAME’.

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.TV | ALLES OVER LINDA. | LINDA.155 STOP ONLINE SHAMING | #STOPONLINESHAMING

Bron: LINDA. 155 'SHAME, SHAME, SHAME' | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Blijft de vraag waarom legio mensen hun seksbelevingdie toch privé is fotograferen en die dan ook nog in de cloud laten belanden.

Theresia PetramTheresia Petram

Linda lief en goed dat je dit voor Patricia gedaan heeft je bent een topper en ben fan van Patricia Paay en blijf fan vind het erg voor der wens er sterkte en alle geluk

Meer #stoponlineshaming

Meest gelezen

Meer #stoponlineshaming

Lees dit ook even

Meer #stoponlineshaming

Please update your browser