snacks

Advertorial Met de zomerlijn van Blokker haal je het vakantiegevoel gewoon in huis

Met de zomerlijn van Blokker haal je het vakantiegevoel gewoon in huis

De Nederlandse zomers zijn meestal prima, maar op de zon kunnen we (helaas) niet altijd rekenen. Daarom is het slim om het heft in eigen handen te nemen en dat heerlijke vakantiegevoel gewoon zélf in huis te halen.

Zodat je eindelijk eens echt de hele zomer kunt genieten.

Vakantie in eigen land
Op vakantie gaan is met de zomerlijn van Blokker (bijna) niet meer nodig. Je tovert je huis en balkon in een handomdraai om tot heus vakantieparadijs. Van kussentjes met jungleprints en toppers van theelichthouders, tot een vuurkorf voor de iets koudere avondjes: aan sfeer zal het niet ontbreken tijdens je welverdiende vakantie in eigen huis.

Zeker zomer
Ga je toch graag even op pad? Dan neem je die zomervibes gewoon met je mee naar buiten. Vrolijke picknickkleden, smaakvolle bordjes en kommetjes voor in het park, ronde badlakens en luchtbedden in de vorm van een kreeft voor op het strand – met de spullen van Blokker vier je sowieso zomer, wat je ook hebt gekocht.

Nooit teleurgesteld
Schaf dus wat vrolijke producten uit de zomercollectie aan, en je hebt meteen de zomer in je bol. Het oer-Hollandse Blokker heeft ons al meer dan 120 jaar niet teleurgesteld en ook deze zomer krijgt de winkel het weer voor elkaar om de fijnste items voor in en rondom je huis te verkopen. Tropische look gegarandeerd.

Alleen maar voordelen
Kleine tip: in de nieuwste Blokker-winkels vind je online bestelpunten. Artikelen die je via zo’n bestelpunt koopt, worden de volgende dag bij je thuisbezorgd. Mocht de zon ineens heel hard gaan schijnen, dan hoef je je dus niet in het zweet te werken om je nieuwe aanwinst(en) thuis te krijgen. Alleen maar voordelen daar bij Blokker.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Blokker | Foto: Blokker

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Oma WillOma Will

IK zie de lichtgroene stoelen niet terug op de site van Blokker.

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser