Advertorial

Zo zorg je dat je geen last van zomerheimwee krijgt

Zo zorg je dat je geen last van zomerheimwee krijgt

De zonnige maanden zijn bijna voorbij en er is echt maar één remedie die tegen die zomerheimwee helpt: heel snel een nieuwe vakantie boeken. En wel bij Landal GreenParks. 

Daar krijg je voor een aantrekkelijke prijs een vakantie die zowel uniek als súpercomfortabel is.

Uniek
Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomwoning op Landal Miggelenberg (mét glijbaan naar beneden), luxueus kamperen in een safaritent, of wakker worden op het strand? Verdwijnt spontaan je zomerheimwee van toch?

Natuur(lijk)
Een normale bungalow huren kan natuurlijk ook, en voor welk park je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat je altijd midden in de natuur zit. De Veluwe, de eindeloze Zeeuwse stranden of de prachtige wijngebieden bij de Moezel. Ga je liever (nog verder) de grens over? Kan allemaal ook. Van België tot Duitsland, Denemarken en Zwitserland en van Oostenrijk tot Tsjechië, Hongarije en Engeland: opties te over.

Lekker lokaal
Naast de natuur hebben alle accommodaties nog een ding gemeen: waar je ook zit, Landal GreenParks is verankerd in de regio en werkt op veel plekken samen met lokale boeren en ondernemers. Eet asperges op de plek waar ze vandaan komen, drink wijn op de plek waar de druiven geplukt zijn en slobber oesters op de plek waar ze geraapt zijn. Authentiek consumeren, wat kan het leven toch heerlijk zijn.

Samen eropuit
Met kinderen op vakantie, lekker met z’n tweeën op pad of juist met een hele groep? Er is voor alle samenstellingen wat wils. Zo zijn er accomodaties die geschikt zijn voor 32 personen en heeft bijna ieder park een zwembad of een mooi natuurwater. Vinden kinderen altijd leuk. En jij waarschijnlijk ook.

Vakantiegevoel
Klaar om te boeken? Dat snappen we. Pak die koffer maar alvast in, want jouw zomer is nog lang niet over.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Landal GreenParks | Foto: Landal GreenParks

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser