snacks

Zing een toontje lager (of hoger) in deze workshop en maak je eigen cd

Zing een toontje lager (of hoger) in deze workshop en maak je eigen cd

Of je omgeving nou wel of geen oorbescherming nodig heeft als jij je mond opendoet, maakt niet uit. In deze hysterisch leuke workshop zit hoe dan ook muziek. 

| Vera Jansen

En niet voor even, maar voor het leven: jullie lied gaat op cd mee naar huis.

Het klinkt als volgt
Kijk. Heb jij nou binnenkort een vrijgezellenfeestje, teamuitje, familieweekend of iets anders gezelligs en houd je van een moppie zingen? Dan is deze workshop dus echt iets voor jullie. En of je nou een krasse kraai bent of een zangsijsje, iedereen kan meedoen. De workshop begint namelijk met een korte zangworkshop door een professionele zangcoach. Hierin worden de stemmen lekker losgemaakt zodat het opnemen van de cd goed zal verlopen.

Ik zing m’n eigen lied
Pardon, wat zei je, cd? Ja, dat zeiden we. Onder begeleiding van een zangcoach en studiotechnicus wordt een eigen cd opgenomen in een studio in Amsterdam of Utrecht. De opname gaat in verschillende takes, zowel met de hele groep tegelijk als in kleinere groepjes of zelfs solo’s. Je kunt kiezen voor een bestaand lied, of je schrijft met z’n allen een lied met hitpotentie.

Pictures, please
Daarop voortbordurend: er worden ook foto’s gemaakt, dus mochten jullie de hitlijsten bestormen, dan zijn er ook wat plaatjes om handtekeningen op uit te delen. En natuurlijk een geweldige herinnering. De workshop wordt gegeven in Amsterdam of Utrecht, duurt 2,5 uur, er kunnen 10-50 personen meedoen en de kosten lopen vanaf € 39,50 per persoon. Klinkt dit je als muziek in de oren? Kijk dan hier voor meer informatie en boekingen.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: VaVaVoom! Events | Foto: VaVaVoom!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser